AcasăSPORTBute are meci pe 15 august!

Bute are meci pe 15 august!

Bute este pregatit sa boxeze din nou

Dupa aproape un an si jumatate de pauza, Lucian Bute este pregatit sa reintre in circuitul boxului profesionist.

Bute este pregatit sa boxeze din nou

Fostul campion IBF la supermijlocie a anuntat pe Facebook ca urmatorul sau meci va avea loc in data de 15 august, la Montreal. Pugilistul roman se declara extrem de motivat, dupa 17 luni de pauza. „Voi boxa pe 15 august la ‎Montreal, in Centre Bell … Foarte motivat dupa 17 luni de pauza”, a notat Bute.
Galateanul a avut ultimul meci oficial in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze in data de 6 decembrie cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce romanul s-a accidentat la spate.

Mayweather a pierdut centura WBO pentru o datorie de 200.000 $

Dupa ce l-a invins pe Manny Pacquiao (2 mai) in cel mai asteptat meci de box al ultimilor ani, Floyd Mayweather (foto) a ramas fara centura cucerita in gala de la Las Vegas. Motivul este unul cel putin ciudat daca tinem cont de faptul ca americanul a incasat din lupta cu Pacquiao peste 200 de milioane de dolari: n-a vrut sa plateasca 200.000 de dolari catre WBO drept „amenda” pentru refuzul de a-si pune centura in joc. Cum Mayweather a refuzat sa-i dea o sansa challenger-ului obligatoriu Timothy Bradley si nici 200.000 de dolari n-a vrut sa plateasca, WBO i-a luat centura cu diamante campionului!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger