AcasăSPORTBute are interzis la sex!

Bute are interzis la sex!

Bute va avea viata grea in Florida

Campionul mondial in versiunea IBF, la categoria supermijlocie, incepe de maine programul de pregatire pentru meciul cu britanicul Carl Froch, duel programat pe 26 mai, la Nottingham.

Bute va avea viata grea in Florida

Pugilistul roman mai are doar astazi posibilitatea de a sta alaturi de cei dragi, Bute urmand sa intre, de maine, in cantonamentul clasic de la Miami (Florida). Lucian va petrece mai bine de sase saptamani in SUA, iar antrenorul Larouche l-a anuntat deja ca, daca vrea sa se puna la punct cu pregatire fizica, trebuie sa renunte la sex pana dupa meciul cu Froch. Bute va face cate doua antrenamente intense pe zi la Miami, acestea si odihna urmand sa-i ocupe o mare parte din timp. Daca nu are voie la momente intime cu frumoasa Elena Aprozeanu, Lucian este fericit ca va avea la dispozitie mai multe reprize de relaxare la pescuit. Campionul va mai petrece o saptamana in Canada, la inceputul lunii mai, iar din 14 mai va fi in Anglia, pentru ultimele pregatiri dinaintea partidei. Conform „Montreal Gazette”, Bute va petrece saptamana 14-20 mai la Londra si abia din 21 mai se va deplasa la Nottingham, orasul in care va avea loc partida cu Froch. Romanul va incerca sa intre cat mai putin in contact cu sustinatorii britanicului, Larouche precizand ca echipa Interbox se asteapta ca fanii englezi sa recurga la gesturi precum sa-l scuipe pe Bute sau sa arunce cu cutii de bere spre el.

Combatantii, invitati la TVA Sports

Bute si Froch s-au duelat la un post tv din Canada

Miercuri seara, Lucian Bute si Carl Froch s-au duelat in declaratii in cadrul emisiunii “L’Esprit d’equipe” de la TVA Sports, post canadian de televiziune din Montreal. Lucian, care si-a pastrat tonul diplomat, a precizat ca “presiunea este mai mare pe umerii mei. Carl a pierdut deja doua meciuri, cunoaste simtul infrangerii. Eu nu am mai pierdut, iar un esec in fata lui mi-ar putea schimba intreaga cariera”. De asemenea, Bute a spus ca se asteapta ca cel putin 1.000 de romani si canadieni sa-l sustina la meciul de la Nottingham. De partea cealalta, Froch a facut din nou trimitere la palmaresul adversarului: “Lucian este neinvins dar, spre deosebire de el, eu am luptat cu elita. El nu a intalnit pana acum adversari cu nume”. Karine Champagne, una dintre animatoarele emisiunii, a afirmat, la finalul intalnirii dintre cei doi pugilisti, ca “desi au zambit tot timpul, intre cei doi exista o tensiune cum nu am mai intalnit vreodata”.

Froch pariaza pe alonja

”Cobra” are alonja mai mare decat campionul roman

Pe langa aportul fanilor, Carl Froch mizeaza, la meciul cu Lucian Bute, din 26 mai, de la Nottingham si pe alonja. Desi este cu trei centimetri mai scund decat Bute (1,85 -1,88), britanicul are o alonja cu sase centimetri mai mare (1,89 – 1,83) si spera sa-l tina cat mai mult la distanta pe campionul roman. Totusi, specialistii spun ca diferenta de varsta va conta si ea foarte mult (Froch 35 de ani – Bute 32 de ani), iar “Cobra” trebuie sa forteze in primele reprize daca vrea sa obtina ceva din acest meci.

author avatar
Cristi Ionita
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger