AcasăSPORTBute, arbitrii nu-ti vor acorda victoria!

Bute, arbitrii nu-ti vor acorda victoria!

Bute isi incordeaza muschii inaintea meciului cu Froch

Singura sansa la victorie in Anglia este sa-l faca KO pe favoritul spectatorilor. Afirmatia ii apartine antrenorului Stephan Larouche, care-l monteaza pe Lucian Bute pentru un asalt total inca din prima repriza.

Bute isi incordeaza muschii inaintea meciului cu Froch

„Este sigur ca Froch, cu un minim de eficacitate, va primi numeroase puncte din partea arbitrilor”, declara Stephan Larouche, convins ca Lucian Bute trebuie sa treaca in Anglia nu numai peste furia publicului din Nottingham, ci si peste adversitatea judecatorilor galei. De altfel, in interviul din „La Presse”, antrenorul campionului IBF afirma ca „Lucian cu siguranta nu va mai avea parte de acelasi punctaj cu care era obisnuit atunci cand boxa la Montreal”. Tocmai din acest motiv, tactica, romanului va fi una extrem de indrazneata: ofensiva totala din prima runda, „zeci de pumni indreptati spre barbia de granit a lui Carl Froch”.

In alta ordine de idei, Larouche a dezvaluit care sunt planurile de viitor ale lui Bute: „Lucian vrea sa-i bata pe toti «greii» de la supermijlocie, incepand cu Froch; vor urma Mikkel Kessler si Andre Ward”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger