AcasăSPORTBute, antrenamente subacvatice

Bute, antrenamente subacvatice

Lucian a renuntat la stagiul in Italia pentru doua saptamani de sedinte intense la Bucuresti. Canadianul Renan St.Juste ii este sparring-partner.

Lucian se pregateste intens pentru meciul cu Mendy

Sosit vineri in tara, Lucian Bute n-a pierdut timpul si s-a apucat de antrenamente pentru lupta din 9 iulie, cu Jean Paul Mendy. Cazat intr-un luxos apartament la Hotel „Marriott”, campionul roman si-a inceput pregatirile chiar la sala de gym a stabilimentului bucurestean. In weekend, detinatorul centurii cu diamante IBF (categoria supermijlocie) a fost incarcat de Stephan Larouche, antrenorul sau, cu un program spartan, bazat mult pe exercitii fizice: alergare pe banda, flotari, genuflexiuni si sarituri la coarda.

Antrenament sub apa pentru pugilistul galatean

Calvarul continua cu zece ture de inot in piscina, iar apoi i-a sfarsit la sauna. Buna atat pentru relaxare, cat si pentru a mai da joc cateva kilograme. Lucian Bute a avut parte sambata si duminica de cate doua astfel de sedinte. La Bucuresti, Bute il are sparring-partner pe Renan St.Juste, cunoscut pugilist canadian, locul 17 in clasamentul mondial rezervat versiunii supermijlocie.

Showtime transmite „secvente”

Bute este gata de lupta

Gala din 9 iulie, de la Romexpo, va fi transmisa in 20 de tari, printre care si Franta sau Mexic. In Canada, fanii lui Bute vor putea urmari partida in sistem pay per view la televiziunile „Canal Indigo”, „Bell TV” si „Shaw”, dar si in 50 de baruri cu specific sportiv din intreg districtul Quebec.

Campionul roman ii arata francezului cum il va lovi pe 9 iulie

Interesant ca „Showtime”, gigantul media cu care Lucian Bute are contract de exclusivitate, va prelua doar „secvente” din lupta lui Bute, americanii preferand sa se axeze pe gala in care texanul Brandon Rios isi pune in joc centura cu diamante la categoria usoara, versiunea WBA, in fata mexicanului Urbano Antillion.

author avatar
National
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger