AcasăSPORTBute - antrenament la mall. Mendy aterizeaza azi!

Bute – antrenament la mall. Mendy aterizeaza azi!

Exact ca la precedenta lupta, cea de la Montreal, cu nord-irlandezul Brian Magee, campionul roman le da intalnire fanilor intr-un mall. Maine, Lucian Bute se va antrena la AFI Palace Controceni, incepand cu ora 12.00.

Bute tinteste unificarea centurilor la semigrea in 2012

Francezul Jean Paul Mendy, challenger-ul obligatoriu la centura cu diamante (IBF) detinuta de Lucian Bute, soseste astazi in tara, la ora 14.15, pe Aeroportul „Henri Coanda”. Primul contact intre cei doi pugilisti ar putea avea loc maine, la „AFI Palace”. Mall-ul din Cotroceni a fost ales drept gazda pentru antrenamentele cu public ale lui Bute, respectiv Mendy. Astfel, de la 12.00, galateanul le va arata curiosilor cum loveste un campion mondial sacul de box, adversarul sau, francezul Mendy, urmand a-si face aparitia o ora mai tarziu. Daca Lucian Bute si Jean Paul Mendy nu se vor intersecta maine, cu siguranta ca o vor face miercuri, la pranz, cand este programata conferinta de presa comuna. A doua si ultima lor intalnire dinaintea marii batalii va avea loc vineri, la Marriott, la cantarul oficial.

Precum in Canada

Mendy este adversarul impus de IBF

Lupta dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy are parte de o promovare occidentala. Precum se intampla la majoritatea evenimentelor de asemenea importanta, pugilistii au programata cate o sesiune de antrenamente deschise publicului, lucru cu care Bute s-a obisnuit din Canada.

Bute a mai facut antrenamente cu public inaintea luptei cu Magee

La precedentul meci, cu nord-irlandezul Magee, campionul roman a facut show intr-un mall din Montreal, spre deliciul iubitorilor sportului cu manusi din Tara frunzei de artar.

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger