AcasăSPORTBute aduna centurile mondiale ca sa le dea pe verigheta!

Bute aduna centurile mondiale ca sa le dea pe verigheta!

Campionul Lucian Bute are doua mari tinte in viitorul apropiat: unificarea tuturor centurilor la „supermijlocie” si casatoria cu Elena Aprozeanu.

Lucian Bute si Elena Aprozeanu sunt impreuna de trei ani

Lupta cu Jean Paul Mendy reprezinta doar o borna pe traseul gandit de Lucian Bute pentru urmatorii ani. Campionul IBF are in plan sa urce-n ring pentru unificarea tuturor centurilor cu diamante la supermijlocie. Pentru asta, trebuie sa-l provoace, in 2012, pe unul dintre Carl Froch (WBC) sau Andre Ward (WBA), puglisti care urmeaza sa se-ntalneasca in finala turneului „SuperSix”. O data incoronat „Rege” absolut la „supermijlocie”, Lucian isi poate anunta retragerea din box. Va mai accepta maximum doua, trei meciuri, ca sa demonstreze ca este cel mai bun, apoi isi va agata manusile in cui. Conform apropiatilor sai, asta se va petrece peste trei ani, in 2014.

Se casatoreste cu Elena. Savin va fi nas

In plan personal, Lucian intentioneaza sa-si intemeieze o familie impreuna cu Elena Aprozeanu, femeia alaturi de care traieste o poveste de dragoste de aproape trei ani. In 2009, de Paste, Lucian si-a prezentat aleasa parintilor, petrecand cu totii, la Pechea, Sfintele Sarbatori. Nunta cu Elena va avea loc peste doi, trei ani, nas de cununie urmand a fi Emanoil Savin, primarul din Busteni.

Are casa de 400.000 de dolari la Montreal

Campionul IBF vrea sa unifice toate centurile cu diamante la "supermijlocie"

Dupa retragerea din box, Bute ar putea alege sa se stabileasca definitiv peste Ocean, mai cu seama ca pugilistul roman are, deja, rezidenta canadiana. Nu cu mult timp in urma, galateanul si-a achizitionat o casa la Montreal, in valoare de 400.000 de dolari, astfel ca nu s-ar pune in niciun fel problema spatiului de locuit cu viitoarea sotie.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.715 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger