AcasăSPORTBute, adulat de canadieni

Bute, adulat de canadieni

Bute a fost atractia principala a caravanei Interbox

Boxerul roman, campionul mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF, a facut un tur de onoare prin cele mai mari orase din regiunea Quebec, in perioada 6-9 decembrie.

Campionul roman si coechipierii sai au facut deplasarea intr-un autocar de 5 stele

Prezent in caravana Interbox, alaturi de Eric Lucas, Pier Olivier Cote, Stephan Larouche sau Jean Bedard, campionul din Pechea a fost de departe cel mai aclamat personaj din echipa, canadienii considerandu-l deja unul de-al lor. Acestia au avut numai cuvinte de lauda la adresa campionului roman, spunand ca a meritat sa infrunte frigul (la Quebec sunt – 5 grade ziua si -16 grade noaptea) pentru o poza cu Bute si un autograf.

Bute a fost atractia principala a caravanei Interbox

Cu ocazia caravanei Interbox, Lucian a lasat din nou de inteles ca il bate gandul sa urce la categoria semigrea, chiar daca asta ar insemna sa renunte la centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF. Bute ia tot mai mult in calcul un duel cu canadianul Jean Pascal, cel care l-a invins de doua ori pe Adrian “Rechinul” Diaconu.

Provocat de Superman

Stevenson (in dreapta) i-a pus gand rau lui Bute

Cu gandul la un posibil meci cu unul dintre finalistii SuperSix, Carl Froch sau Andre Ward, Bute a primit o provocare surprinzatoare de la canadianul Adonis “Superman” Stevenson, pugilist de origine haitiana. Stevenson (34 de ani) a anuntat ca promotorul sau (Yvon Michel) discuta cu negociaza cu reprezentantii Interbox un meci cu Bute in 2012. “In 2006, cand ma pregateam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. – unde a iesit vicecampion), l-am invins intr-un meci de pregatire. Il cunosc foarte bine si stiu ca-l pot bate” a declarat Stevenson.

author avatar
Cristi Ionita
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger