Cauta

Bute a fugit din Florida pentru un show televizat din Canada

In weekend, pugilistul din Galati a fost invitatul lui Guy A.Lepage, gazda celui mai urmarit show din Canada. Alaturi de el, in studio s-au mai aflat un actor, un director de teatru si un regizor.

Bute este unul dintre personajele cele mai apreciate in Canada

„Toata lumea vorbeste despre asta” este emisiunea cu cea mai mare audienta din Canada, ajunsa la sezonul cu numarul patru. Lucian Bute trebuia sa fie invitatul lunii decembrie, insa vizita efectuata in Romania le-a dat planurile peste cap realizatorilor celebrului show tv. Totusi, campionul IBF la supermijlocie si-a respectat cuvantul dat si a mers la „Toata lumea vorbeste despre asta” in acest weekend. „A luat o mica pauza de la antrenamente si-a zburat pana la Montreal special pentru a onora invitatia lui Guy A. Lepage”, a anuntat Jean Bedard, presedintele Interbox, clubul la care este legitimat Bute. In emisiune, pugilistul originar din Pechea a fost supus unui veritabil tir de intrebari, in principal legate de meciul cu englezul Carl Froch, programat pe 26 mai, la Nottingham; printre altele, Bute a vorbit si despre decizia de a da examen pentru obtinerea cetateniei canadiene, romanul afirmand ca aceasta este a doua sa tara, locul in care poate spune ca se simte „acasa”.

Lucian Bute i-a avut colegi de platou la „Toata lumea vorbeste despre asta” pe Xavier Dolan (cunoscut regizor canadian, care peste doua saptamani va participa la Festivalul de film de la Cannes), Gino Chouinard (animator de televiziune), Denis Bouchard (director de teatru) si Patrice L’Ecuyer (actor).

Cantonament la Miami pana pe 10 mai

Reintors in Statele Unite ale Americii, Lucian Bute isi va continua pregatirile in vederea luptei cu Bute pana in data de 10 mai. Atunci este programata plecarea din Miami; va urma un scurt sejur de trei zile in Canada, apoi deplasarea spre Anglia. Se va merge cu doua saptamani inainte tocmai pentru ca Bute sa se acomodeze cu atmosfera, dar mai ales cu diferenta de fus orar.

Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version