AcasăSPORTBute a facut nunta cu 450 de invitati

Bute a facut nunta cu 450 de invitati

Casatoria marelui campion la box Lucian Bute cu superba Elena Aprozeanu a adus orasul Galati in centrul atentiei intregii Romanii. Ceremonia religioasa a fost oficiata sambata seara la Biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena” de catre Arhiepiscopul Dunarii de Jos, IPS Casian Craciun.

Lucian si Elena, atenti ca nunta sa iasa ca-n povesti

Vizibil emotionat, Lucian Bute le-a recunoscut jurnalistilor ca a plans in timpul cununiei religioase: „Ma simt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu, acum sunt fericit si ma simt implinit din toate punctele de vedere. Am o sotie cu care sunt impreuna de opt ani si pe care o iubesc foarte mult. E cea mai frumoasa zi din viata mea si cea mai frumoasa centura pe care puteam sa o castig. Am fost extrem de emotionat. Am plans. E cel mai important meci din viata mea, pe care l-am si castigat”. Lucian Bute si sotia sa au ajuns la biserica cu doua limuzine Rolls Royce, fiind asteptati de rude si prieteni apropiati, care i-au primit in aplauze. Cei doi au intrat in biserica insotiti de nasii Rodica si Emanoil Savin.

O relatie de viitor: nasii Rodica si Emanoil Savin si finii Elena si Lucian Bute

Ceremonia religioasa a fost oficiata de mai multi preoti, in frunte cu Arhiepiscopul Dunarii de Jos, IPS Casian Craciun, iar la slujba au asistat aproximativ o suta de persoane, in fata lacasului de cult aflandu-se alte cateva zeci de oameni.

Traditii respectate la Pechea

In comuna galateana Pechea, petrecerea a inceput de dimineata la casa parinteasca a pugilistului. Acolo, mirii au participat la obiceiuri precum gatitul miresei sau barbieritul ginerelui. Lucian Bute a purtat o redingota neagra, o camasa alba si papion negru, creatie a lui Alexandru Ciucu, iar sotia sa o rochie alba, cu dantela si cu spatele gol, special facuta pentru ea de Stefania Caragea.

Din meniu: turnedo Rossini si peste de Dunare

La complexul galatean „Viva”, petrecerea de nunta a fost organizata intr-un cort imens, amenajat pe terenurile de tenis ale clubului. Reprezentantii complexului s-au laudat cu un meniu „fusion”, special compus pentru acest eveniment; n-au lipsit de pe mese produsele traditionale romanesti combinate cu cele europene extrem de rafinate. Astfel, s-au servit branzeturi italiene, peste de Dunare, turnedo Rossini, preparate din vanat, fructe de mare si salate exotice ori sarmalute in cuib de mamaliga. Vinul a fost oferit chiar de socrul mare, Stefan Bute, un important producator pe plan local.

Felicitat de Ambasadorul Canadei

La nunta lui Lucian Bute au participat 450 de persoane, atmosfera fiind intretinuta de artisti precum Mioara Velicu si formatia Provincialii. Printre invitati s-au numarat Rudel Obreja, fostul presedinte al FR Box, Stephan Larouche, antrenorul pugilistului roman, Philippe Beaulne, ambasadorul Canadei la Bucuresti, handbalista Steluta Lazar si luptatorul K1 Ionut Iftimoaie. N-au lipsit de la eveniment Ionel Bors, fostul conducator al „Sidexului”, si parlamentarii galateni Eugen Chebac si Florin Paslaru.

Luna de miere in Caraibe

Lucian Bute s-a decis sa-si duca sotia in luna de miere pe o insula din Caraibe. De o frumusete inimaginabila, zona este frecvent vizitata de elita planetei, de la miliardari la politicieni ori artisti. Tot in Caraibe s-a dus in luna de miere si Cristi Borcea dupa casatoria cu Alina Vidican.

 

fotografii: viata-libera.ro / agerpres

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger