AcasăSPORTBute a dus centura cu diamante in restaurantul Le Savini

Bute a dus centura cu diamante in restaurantul Le Savini

Bute este cel mai mediatizat personaj al momentului in Canada

Dineul de ieri seara a prilejuit strangerea de fonduri pentru o scoala la care sunt institutionalizati copii cu dizabilitati.

Bute este cel mai mediatizat personaj al momentului in Canada

Pana la revenirea in tara, programata vineri, pugilistul originar din Galati si-a facut timp pentru o vizita la restaurantul „Le Savini”, care aseara a aniversat doi ani de la inaugurare. Patronul James Monti i-a invitat in localul cu specific italian pe Lucian Bute si Benoit Bernier, ultimul in calitate de presedinte al Camerei de Comert si Industrie din Quebec.

"Le Savini", un local de bun gust, cu specific italian

Celor doi li s-au alaturat numeroase personalitati politice si mondene canadiene, venite sa-l felicite pe campionul IBF pentru victoria de sambata noapte.

"Le Saivini" respecta stilul arhitectural al cladirilor din Italia

„In numele tuturor iubitorilor boxului, ii multumesc lui Lucian pentru ca a acceptat invitatia noastra”, a declarat proprietarul „Le Savini”.

Bani donati Clubului Rotary

Una dintre cele mai impresionante vinoteci din Canada se gaseste in beci la "Le Savini"

Fiecare client sosit aseara in exclusivistul resturant „Le Savini” a platit 120 de dolari pentru un tichet de intrare, banii stransi fiind donati in scopuri caritabile. Astfel, o parte din incasari a ajuns in conturile unei fundatii care finanteaza activitatea Scolii Oreliste din Quebec, la care sunt inscrisi copii cu probleme grave de auz, singura de acest gen din America de Nord. Beneficiarii dineului au fost si cei de la Clubul Rotary, care aduna fonduri pentru persoanele cu handicap locomotor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
165 afisari

1 COMENTARIU

  1. Felicitari si toata admiratia pentru cei ce se implica in scopuri umanitare.
    Felicitari Lucian Bute! Felicitari Club Rotary !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger