AcasăSPORTBute: „Voi in forma pe 28. «Videotroin Centre» va exploda!”

Bute: „Voi in forma pe 28. «Videotroin Centre» va exploda!”

Lucian Bute promite sa redevina campion IBF dupa meciul cu DeGale

Boxerul roman Lucian Bute l-a avertizat pe britanicul James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie, ca face o greseala daca se intereseaza deja de urmatorul adversar pe care il va intalni.

Lucian Bute promite sa redevina campion IBF dupa meciul cu DeGale

Cu 32 victorii si 2 infrangeri in palmares, Lucian Bute (35 ani) a citit interviurile lui DeGale (29 ani), in care englezul afirma ca deja se gandeste la meciuri cu Andre Ward, Badou Jack sau Geroge Groves. Romanul este constient ca nu porneste ca favorit pe 28 noiembrie, chiar daca a detinut 5 ani titlul mondial IBF, dar declara ca britanicul greseste daca il subestimeaza: „Daca DeGale ma subestimeaza, cu atat mai bine ca se gandeste deja la urmatorul sau adversar. Ma bucur ca el gandeste astfel. E un lucru bun faptul ca ma subestimeaza. Eu sunt foarte increzator, stiu cum ma antrenez… Voi fi in forma pe 28 noiembrie. «Videotron Centre» va exploda. Il respect mult pe DeGale. Este un boxer foarte bun, care vine ca sa-si apere centura, astfel ca presiunea va fi asupra sa”, a spus Bute.

James DeGale

Dupa esecul cu Jean Pascal, din ianuarie 2014, Lucian Bute si-a facut revenirea in luna august, cand l-a facut KO in repriza a patra pe italianul Andrea Di Luisa. La randul lui, James DeGale (21 de victorii, o infrangere, 14 KO) a intrat in posesia centurii IBF in luna mai, la Boston, dupa ce l-a invins pe americanul Andre Direll.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger