AcasăSPORTBute: „Sunt prea rapid pentru Froch”

Bute: „Sunt prea rapid pentru Froch”

Froch si Bute

Aflat pentru prima data in ipostaza de a-si pune centura de campion in joc pe terenul adversarului, Lucian Bute nu ia in calcul decat varianta victoriei pentru meciul de la Nottingham.

Froch si Bute anunta un duel pe viata si pe moarte la Nottingham

Pugilistul roman, detinatorul centurii de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, recunoaste ca nu s-a mai batut niciodata in fata unei asistente ostile, dar spune ca s-a pregatit intens pentru ceea ce se va intampla pe 26 mai la Nottingham. Bute are cuvinte de lauda la adresa lui Froch, despre care spune ca este un adversar puternic si cu lovituri dure, dar considera ca britanicul are mai degraba un stil rudimentar si previzibil.

“Trebuie sa recunosc ca Froch este un tip foarte bataios, dar viteza mea superioara ma va ajuta sa-i contracarez stilul. Sunt prea rapid pentru el, iar acest lucru se va vedea pe 26 mai, la Nottingham” spune Bute. Campionul roman sustine ca, din punctul sau de vedere, ramane outsiderul acestui meci si trebuie sa demonstreze ca merita centura de campion mondial. De partea cealalta, Froch apeleaza la cartea de istorie a boxului pentru a se incuraja inainte de duelul de la Nottingham. Britanicul spune, in editorialul saptamanal pe care il semneaza pentru “This is Nottingham”, ca “Bute este un boxer puternic, dar si Jean Pascal era neinvins in decembrie 2008, cand a venit in Anglia sa ne batem, si l-am pus fara probleme cu botul pe labe”. Interesant este ca specialistii “boxingnews24.com” sustin ca meciul de la Nottingham este unul de totul sau nimic pentru Froch, acesta fiind in situatia de a pune capat carierei in cazul in care va pierde clar disputa cu Bute.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger