AcasăSPORTBute: „Raman alaturi de Freddie Roach”

Bute: „Raman alaturi de Freddie Roach”

Lucian Bute si Freddie Roach au inceput sa colaboreze in urma cu jumatate de an

Informatia ca Lucian Bute si Freddie Roach vor inceta colaborarea nu are niciun sambure de adevar, da asigura fostul campion IBF la supermijlocie.

Lucian Bute si Freddie Roach au inceput sa colaboreze in urma cu jumatate de an

Intr-un interviu acordat TVA Sports, pugilistul roman a lamurit „neintelegerile” aparute intre el si reputatul antrenor de box. „Este adevarat ca nu am mai vorbit cu Freddie Roach dupa stagiul din Filipine. El mi-a spus sa revin in Canada, sa fac tratamente pentru recuperare si sa il sun atunci cand voi fi pregatit sa ma antrenez din nou. Freddie nu a spus ca nu mai vrea sa lucreze cu mine, e total fals. Cand voi fi pregatit sa-mi reiau antrenamentele, il voi suna si vom vedea ce va fi”, a declarat Lucian Bute, prezent la complexul sportiv Claude-Robillard, din Montreal, pentru promovarea Campionatelor Canadei de atletism in sala.
Lucian a vorbit si despre modul in care Roach a comentat noua colaborare a romanului cu managerul american Al Haymon: „Cand ii voi explica de ce am facut asta, va intelege. Aveam nevoie de un manager pentru negocierea contractelor”. Freddie Roach este unul dintre cei mai apreciati tehnicieni din lume (ii pregateste pe Manny Pacquiao si Miguel Cotto, printre altii), iar in urma cu o saptamana a declarat ca nu stie daca Lucian Bute il mai considera antrenorul sau: „Nu stiu, ne-am pregatit in Filipine pentru ultimul sau meci, iar apoi el a suferit o accidentare si i-am cerut sa faca o pauza. Eu a trebuit sa ma ocup de meciul lui Pacquiao si, de cand a plecat din Filipine, nu am mai discutat. Nu am discutat cu oamenii lui sau cu altcineva, dar i-am spus ca, atunci cand se reface in urma problemei la spate, vom reveni la antrenamente si atunci ne vom gandi la o alta data si un alt adversar”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger