AcasăSPORTBute: „Nu voi rata sansa sa redevin campion mondial!”

Bute: „Nu voi rata sansa sa redevin campion mondial!”

Cel mai mult, Bute viseaza sa ridice inca o data deasupra capului centura cu diamante

Cu sase zile ramase pana la meciul cu James DeGale, romanul Lucian Bute se declara hotarat sa nu rateze sansa de a castiga din nou centura IBF de campion mondial la supermijlocie.

Cel mai mult, Bute viseaza sa ridice inca o data deasupra capului centura cu diamante

„7 zile pana la meciul meu pentru titlul mondial IBF, a doua sansa in cariera! Pe prima, in 2007, nu am ratat-o si intentionez sa nu o ratez nici pe a doua, pe 28 noiembrie 2015! Stati aproape, romani!”, a scris Lucian Bute pe pagina personala de Facebook. Meciul Bute-DeGale va avea loc sambata noapte, in Quebec, cu centura IBF pusa in joc. Bute a mai boxat de patru ori la Quebec si spera ca a cincea oara sa-si recupereze centura pe care a detinut-o mai bine de patru ani si jumatate, intre octombrie 2007 si mai 2012. Unul dintre succesele lui cele mai importante a fost la 5 noiembrie 2011, cand l-a invins pe Glen Johnson, in sala Colisee Pepsi, in fata a peste 15.000 de spectatori.
In varsta de 29 de ani, James DeGale (21 de victorii, o infrangere, 14 KO), campionul olimpic de la Beijing, a intrat in posesia centurii IBF in luna mai, la Boston, dupa ce l-a invins pe americanul Andre Direll. Centura a fost detinuta de Carl Froch, fiind pusa in joc dupa retragerea britanicului. Singura infrangere a lui DeGale a fost in 2011, in meciul cu George Groves. Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o in favoarea lui Carl Froch, in mai 2012. Bute (32 de victorii, doua infrangeri, 25 KO) a boxat ultima data in august, cand l-a invins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger