AcasăSPORTBusoi, un liberal viola

Busoi, un liberal viola

Cristian Busoiu militeaza pentru Poli

Liberalul Cristian Busoi a cerut in plenul Parlamentului European repunerea gruparii banatene in drepturi, asta dupa ce Comisia de Licentiere a retrogradat Poli din Liga 1.

Cristian Busoiu militeaza pentru Poli

Dupa Corneliu Vadim Tudor, un alt europarlamentar roman vrea sa revolutioneze FIFA. Cristian Busoi, membru PNL, a facut o pledoarie pentru Poli Timisoara in Parlamentul European, solicitand readucerea formatiei in elita fotbalului national.

”Aceasta decizie profund nedreapta va afecta sutele de mii de fani ai echipei. Fac un apel si de la aceasta tribuna catre autoritatile din fotbalul din Romania sa corecteze decizia si sa permita echipei Poli Timisoara sa ramana in prim-planul fotbalului romanesc si european”, a spus europarlamentarul nascut la Drobeta Turnu-Severin.

Busoi a lansat un atac si la FIFA, acuzand realegerea presedintelui Joseph Blatter. “Cred ca aceasta realegere e regretabila in conditiile in care asupra FIFA planau acuzatii serioase de coruptie, mai ales in ceea ce priveste desfasurarea Cupei Mondiale 2022 in Qatar. Cred ca guvernele statelor membre ar trebui sa ceara o reforma a FIFA si o reglementare a activitatilor acesteia, care ar putea aduce un plus de transparenta si ar permite evitarea unor astfel de evenimente nefericite, restabilind increderea in acest for”, a adaugat Busoi.

Luni, Corneliu Vadim Tudor a solicitat printr-o scrisoare adresata Parlamentului European reprimirea timisorenilor in Liga 1 si preliminariile Champions League. “Am o datorie morala fata de suporterii minunati de la Timisoara si voi face tot pot ca sa-i ajut”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger