AcasăSPORT"Bursucul" debuteaza miercuri, la Stuttgart!

„Bursucul” debuteaza miercuri, la Stuttgart!

FERICIT Romanul va primi 3 milioane de euro anual la formatia rusa

Proaspatul antrenor al Dinamo Moscova a primit ca prima sarcina calificarea rusilor in grupele Europa League. Tehnicianul roman trebuie sa treaca de VfB Stuttgart, grupare pe care Dinamo o va intalni, miercuri  seara, in prima mansa a play-off-lui.

ZDRAZVUITE! Generalul Solovyov il intampina pe tehnicianul roman

Vicepresedintele moscovitilor, Vasily Titov, a anuntat ca prima partida a lui Dan Petrescu pe banca lui Dinamo va fi impotriva svabilor de la VfB Stuttgart. Romanul, care in week-end a semnat la Moscova contractul pe trei sezoane cu gruparea rusa, are de pregatit calificarea in grupele Europa League, obiectiv musai de realizat. „Am avut mai multi candidati pe lista si am cantarit cu atentie punctele pro si contra.

ACTE Dan Petrescu, semnand contractul cu Dinamo Moscova

In final, l-am ales pe Dan Petrescu. Are experienta interna si internationala, rezultate personale de exceptie, atat ca antrenor cat si ca jucator. Simtim ca experienta lui ne poate ajuta”, a spus Titov. „Ma bucur ca am ajuns la o echipa mare cum este Dinamo Moscova! Am ambitii mari, vreau sa castig trofee cu Dinamo, dar trebuie sa o luam pas cu pas, sa castigam fiecare meci”, a declarat Petrescu la primul interviu acordat in calitate de antrenor al formatiei ruse.

OFICIAL A semnat !

La sediul clubului Dinamo Moscova, inaintea parafarii actelor, Dan „The Man” a fost intampinat de presedintele Gennady Solovyov, fost general-locotenent in cadrul FSB, personaj cheie si in fosta KGB, ridicat de presedintele Vladimir Putin la gradul de Comandor al Ordinului “Crucea de Argint”.

FERICIT Romanul va primi 3 milioane de euro anual la formatia rusa

Cei doi s-au imbratisat dupa semnarea contractului, iar presa rusa scrie ca noul proiect „Dinamo Moscova” depinde in mare masura de priceperea celor doi, avand in vedere ca atat Solovyov, cat si Petrescu, sunt proaspat angajati la echipa. Altfel, Dan Petrescu revine dupa aproape trei ani ani in cupele europene, ultimul meci – ca o ironie a sortii – fiind tot la Stuttgart.

COALITIE Petrescu, impreuna cu presedintele Solovyov

Pe 9 decembrie 2009, Unirea Urziceni pierdea cu 1-3 intalnirea din grupa G a Ligii Campionilor. Ieri, in etapa 5 din campionatul Rusiei, Dinamo Moscova a cedat, scor 1-2, pe teren propriu, in fata lui Terek Groznai. Echipa lui Dan Petrescu ramane ultima in clasament, cu 0 puncte!

 

author avatar
Sebastian Stan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger