AcasăSPORT"Bursucul" are cota 5 sa plece de la Kuban!

„Bursucul” are cota 5 sa plece de la Kuban!

Dan Petrescu a semnat acum doi ani cu echipa rusa Kuban Krasnodar

Presedintele Asociatiei Nationale a Bookmaker-ilor din Rusia considera ca sunt toate sansele ca Dan Petrescu sa paraseasca Krasnodarul imediat ce se reia sezonul.

Dan Petrescu a semnat acum doi ani cu echipa rusa Kuban Krasnodar

Astfel, daca ar fi sa dam crezare predictiilor lui Oleg Zhuravski, pe tehnicianul roman nu-l va prinde finalul play-off-ului pe banca celor de la Kuban Krasnodar  . Specialistul in pariuri i-a oferit antrenorului nostru o cota de 5 la un „transfer”, favorit sa schimbe echipa fiind Kurban Berdyev, de la Rubin Kazan (cota 2). „Daca va pleca de la Kuban Krasnodar, Petrescu o va face doar din proprie initiativa. Romanul a muncit cu succes acolo si a atras atentia mai multor cluburi importante, nu doar din Rusia, ci din toata Europa”, este caracterizarea pe care i-o face Oleg Zhuravski, presedintele Asociatiei Nationale a Bookmaker-ilor din Rusia.

Lupta in play-off

Kuban Krasnodar a terminat sezonul regulat in Rusia pe locul 8, pozitie de pe care si-a asigurat participarea in play-off-ul care se va relua pe 3 martie. Primele doua etape din aceasta faza s-au disputat in decembrie, Kuban inregistrand urmatoarele rezultate: 1-2 cu Dinamo Moscova si 1-1 cu Spartak Moscova. Echipa pregatita de Dan Petrescu va intalni in etapa a 3-a a play-off-ului, in deplasare, tot o grupare din Capitala, este vorba de Lokomotiv. Miza play-off-ului pentru Kuban Krasnodar este calificarea in Europa League, performanta pe care clubul nu a realizat-o niciodata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger