AcasăSPORTBursa de 2,5 milioane de dolari pentru Bute!

Bursa de 2,5 milioane de dolari pentru Bute!

Bute este neinvins in Bell Center din Montreal

Pe 25 mai, la Montreal, Lucian Bute se lupta pentru o noua centura, dar si pentru cea mai tare bursa din cariera de boxer profesionist.

Bute este neinvins in Bell Center din Montreal
Asa arata afisul pentru marele meci

Bute s-a ales cu cate doua milioane de dolari in urma meciurilor disputate cu Jean Paul Mendy, Glen Johnson si Carl Froch. La confruntarea cu Jean Pascal, are garantata aceasta suma, iar pe deasupra si un bonus consistent din drepturile de televizare; presa canadiana speculeaza ca acest s-ar ridica la 500.000 de dolari! Asta inseamna ca lupta cu Jean Pascal ar deveni cea mai productiva, din punct de vedere financiar, dintre toate celelalte sustinute pana acum de Lucian Bute.

Cerere imensa de bilete

Jean Bedard, presedintele Interbox, a anuntat, ieri, ca biletele vor fi puse in vanzare pe 28 martie. Desi iubitorii boxului vor avea la dispozitie 20.000 de bilete, afaceristul canadian anunta ca interesul pentru meci depaseste cu mult oferta. „Numai noi, prin intermediul Interbox, am primit deja peste 30.000 de cereri de tichete”, a declarat Jean Bedard.

Romanul este favorit

Specialistii de la „boxingnews24.com” anunta ca Lucian Bute este marele favorit al confruntarii de la Montreal. Acestia il compara pe Jean Pascal cu britanicul Carl Froch, dar spun ca „boxerul de origine haitiana este mult mai lent si are mari probleme la capitolul conditie fizica”. Despre Lucian se precizeaza ca „este mai rapid si mai tehnic decat Pascal. Are prima sansa si soarta meciului sta in mainile sale. Chiar si la infrangerea cu Froch de la Nottingham, de anul trecut, a avut cateva combinatii periculoase ce l-ar pune intr-un real pericol pe Pascal”.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger