AcasăSPORTBurleanu vrea sa-l dea afara si pe Raducioiu

Burleanu vrea sa-l dea afara si pe Raducioiu

In plina ofensiva impotriva componentilor „Generatiei de Aur”, presedintele Federatiei Romane de Fotbal si-a indreptat atentia asupra selectionerului nationalei Under-16.

Prima data, Razvan Burleanu l-a matrasit din „Casa Fotbalului” pe Daniel Prodan, nemultumit ca „Didi” si-a pastrat coloana de ardelean si nu s-a lepadat de Gica Popescu nici macar dupa condamnarea „Baciului” la inchisoare. Au urmat Miodrag Belodedici (aparat, insa, de conducerea UEFA!) si Jean Vladoiu, iar miercuri i-a venit randul lui Bogdan Stelea, selectionerul reprezentativei Under-21. Angajatii Federatiei sunt convinsi ca epurarile nu se vor opri aici, tinta numarul 5 fiind Florin Raducioiu.

Antrenorul nationalei Under-16 a fost, deja, pus in tema cu ce-l asteapta chiar de Burleanu, care miercuri seara l-a avertizat: „De acum inainte incercam sa facem pachete atractive pentru antrenori. Florin Raducioiu are un salariu foarte mare, stie si el ca nu poate sa continue ca selectioner la Under-16 in aceleasi conditii”. Totusi, este posibil ca seful FRF sa aiba parte de o surpriza, „Marele Blond” fiind oricum decis sa paraseasca Romania, dupa cum singur a admis, in urma cu cateva zile: „Pregatesc o generatie foarte talentata, cu care as fi vrut sa merg pana la 21 de ani, dar ma voi opri in decembrie, dupa preliminariile pentru Campionatul European. Nimeni din Federatie n-a venit la mine sa ma intrebe ce am de gand. Decizia e luata”.
Referitor la conflictul cu cei mai importanti fotbalisti din istoria Romaniei (sa nu uitam ca urmasul lui Mircea Sandu i-a „desfiintat” si pe Hagi si Popescu!), Razvan Burleanu neaga ca ar fi vorba de asa ceva: „
Nu am niciun razboi cu «Generatia de Aur». Vedeti vreun conflict intre mine sau FRF si Hagi? Stelea a plecat pentru ca a vrut el, Galca s-a dus la Steaua, iar postul lui Prodan a fost desfiintat, nu a fost dat afara”.

I s-a pus pata si pe Iovan

Chiar daca nu face parte din lotul „America ‘94”, si Stefan Iovan este pe lista neagra intocmita de cuplul Burleanu – Chivorchian. Selectionerului Under-19 i s-a cerut direct demisia dupa ultimele meciuri ale „tricolorilor”. „Am fost in tribuna la U19 la meciurile cu Austria si Rusia. Am fost total dezamagit. I-am solicitat domnului Iovan sa-si dea demisia, mi-a spus ca se mai gindeste”, a declarat Razvan Burleanu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger