AcasăRecomandariBurleanu vrea 1,4 milioane de euro de la Piturca!

Burleanu vrea 1,4 milioane de euro de la Piturca!

Actualul presedinte al Federatiei nu uita ca Victor Piturca s-a incapatanat sa ramana selectioner chiar si dupa plecarea lui Mircea Sandu de la „Casa Fotbalului”.

Lui Piturca nu-i vine sa creada ca Burleanu il tine prizonier la echipa nationala

Drept razbunare, noul sef al FRF nici nu vrea sa auda acum de o despartire amiabila de staff-ul echipei nationale. Din contra, Razvan Burleanu cere bani, bani multi, intreaga clauza de reziliere a contractului. Care, atentie!, se ridica la suma de 1,4 milioane de euro, aproape de trei ori mai mare decat se banuia! Ieri dupa-amiaza, Victor Piturca s-a intalnit cu Burleanu, dar discutia dintre cei doi nu a adus „divortul” anticipat de multi. La plecarea din sediul Federatiei, selectionerul a raspuns astfel la intrebarea daca mai este antrenorul primei representative: „Intrebati-l pe Burleanu, dar, din punctul meu de vedere, da, sunt in continuare la echipa nationala!”. Aproape concomitent cu aceste declaratii, biroul de presa al FRF incropea urmatorul comunicat: „Federatia Romana de Fotbal doreste sa continue colaborarea cu antrenorul Victor Piturca, conform contractului aflat in derulare, in vederea asigurarii conditiilor optime pentru prima reprezentativa in preliminariile Euro 2016. Unitatea de grup si continuitatea reprezinta doua dintre cele mai importante atuuri ale echipei nationale in acest moment si consideram ca acestea sunt esentiale in vederea obtinerii calificarii la Campionatul European din Franta. Asadar, la sase luni de la momentul „5 martie”, nu mai vrea Burleanu sa rupa contractul cu Piturca!

Arabii au obtinut vizele de intrare in tara

Razvan Burleanu

Conducerea clubului Al Ittihad a obtinut inclusiv vize de intrare in Arabia Saudita pentru Victor Piturca si colaboratorii sai. Conform presei din Jeddah, care ieri a prezentat vizele antrenorilor romani, tehnicianul roman ar fi asteptat maine sa semneze contractul cu Al Ittihad. Ilie Balaci a declarat ca, din informatiile sale, „sase bilete de avion sunt rezervat pentru joi, spre Dubai”.

L-a cerut pe stelistul Tanase

Tanase este pregatit sa semneze cu Al Ittihad

In discutiile purtate cu reprezentantii clubului Al Ittihad, Victor Piturca a atins inclusiv problema lotului de jucatori, unul inferior rivalelor din campionat. In acest sens, selectionerul Romaniei a cerut intariri, iar unul dintre fotbalistii vizati de un transfer este stelistul Cristi Tanase, in jurul caruia Piturca vrea sa organizeze tot jocul ofensiv al arabilor. Pe lista mai sunt si trei brazilieni, toti de la Vasco da Gama.

Are contract de 400.000 de euro

Victor Piturca nu este un antrenor ieftin, dovada si contractul pe care il are cu Federatia Romana de Fotbal. In calitate de selectioner, primeste o indemnizatie sportiva anuala neta in valoare de 400.000 de euro! Una dintre clauze stipuleaza ca obiectivul de performanta este calificarea si participarea echipei nationale la turneul final din Franta. Daca reuseste aceasta performanta, Piturca ar urma sa incaseze un premiu de 350.000 de euro net. Dintre beneficii se remarca si o prima sportiva neta de 300 de euro pe zi, in cazul convocarilor pentru meciurile disputate in tara, si de 500 de euro pe zi la convocarile pentru meciurile disputate in strainatate. De asemenea, Piturca beneficiaza de diurna neta de 500 de euro pe zi pentru alte deplasari in strainatate efectuate in interesul serviciului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger