Cauta

Burleanu, victorie anti – Dragnea

Ieri, in cadrul Adunarii Generale a FRF, din cei patru candidati la presedintia federatiei , invingator a iesit Razvan Burleanu, cu 168 de voturi din 254. Principalul sau contracandidat, Ionut Lupescu, a luat numai 78 de voturi. O victorie relaxata a lui Burleanu.

Hulit hulit dar pana la urma votat

Rezultatul este unul destul de neasteptat tinand cont  de faptul ca in favoarea lui Lupescu s-au pronuntat nu numai majoritatea sportivilor din “generatia de aur” sau nume grele din fotbalul romanesc precum Mircea Lucescu sau Cristi Chivu, ci chiar personalitati ale politicii autohtone. Astfel, chiar Liviu Dragnea a declarat ca il sustine fara echivoc pe Ionut Lupescu. Ceea ce, iata i-a daunat. Apropo de Lupescu, acesta nu a avut nici un reprezentant in Comisia de Validare, lucru ce sigur va isca puternice discutii ulterior.  Toti cei patru candidati au avut cate 10 minute sa isi prezinte programul. Burleanu a depasit timpul cu opt minute si jumatate, iar Lupescu cu circa un minut si jumatate.

Chivu si Lucescu au venit sa il sprijine pe prietenul lor Ionut Lupescu Din pacate degeaba

Burleanu a pus accentul in prezentarea sa pe faptul ca reprezinta o echipa unita, forta reala a fotbalului romanesc, si ca proiectele incepute trebuie continuate. El a vorbit si despre planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului, mentionand juniorii, fotbalul feminin si futsalul. Unul dintre votanti a declarat: “Eu cred ca va iesi Burleanu din primul tur. Am auzit ca Lupescu vrea sa aduca inapoi gasca veche”. Caz nemaiintalnit la alegerile unei federatii sportive din Romania. Pentru prima data in istoria unui for tricolor, reprezentanti ai unor structuri superioare, internationale, au venit sa asiste la functionarea corecta a sistemului de votare. Bjorn Vassallo, oficial FIFA, s-a instalat la doar un metru distanta de urna de vot. Vassallo e fost secretar general al Federatiei de Fotbal din Malta.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version