AcasăRecomandariBurleanu, suspectat ca fura campionatul din ograda LPF

Burleanu, suspectat ca fura campionatul din ograda LPF

Liga Profesionista de Fotbal solicita explicatii FRF dupa ce forul prezidat de Razvan Burleanu a depus o cerere de inregistrare la OSIM a marcilor „Liga Nationala” si „Liga Regionala”.

Burleanu se pregateste sa faca KO Liga lui Gino Iorgulescu

Conform Buletinului Oficial de Proprietate Industriala , publicat pe site-ul OSIM, FRF a depus doua cereri de inregistrare a marcilor „Liga Nationala – Produse si/ sau servicii grupate pe clase: organizarea de evenimente sportive in domeniul fotbalului” si „Liga Regionala – Produse si/ sau servicii grupate pe clase: organizarea de evenimente sportive in domeniul fotbalului”. Oficialii si membrii Ligii Profesioniste de Fotbal nu inteleg motivul pentru care FRF doreste inregistrarea marcii „Liga Nationala” avand in vedere ca organizarea Ligii 1, primul esalon fotbalistic national, si implicit vanzarea drepturilor de televizare a partidelor revin LPF. De altfel, oficialii LPF considera ca inregistrarea marcii „Liga Nationala” ar crea confuzie, dat fiind faptul ca primul esalon fotbalistic este intitulat in regulamente „Campionatul National Liga 1”.

Gino Iorgulescu

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, ii solicita lui Razvan Burleanu sa explice motivele pentru care a inregistrat cele doua marci. Cazul va fi dezbatut in urmatorul Comitet Executiv al FRF, la sfarsitul acestei saptamani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger