AcasăSPORTBurleanu si-a pus "Generatia de Aur" in cap

Burleanu si-a pus „Generatia de Aur” in cap

Burleanu incearca sa-i atraga langa el pe membrii Generatiei 1984 in disputa cu Mircea Sandu si "Generatia de Aur"

Razvan Burleanu a organizat, ieri, o festivitate ce a adus aminte de cele puse la cale pentru a-l celebra pe fostul dictator Nicolae Ceausescu.

Burleanu incearca sa-i atraga langa el pe membrii Generatiei 1984 in disputa cu Mircea Sandu si "Generatia de Aur"

„Maratonul” lui Burleanu a avut ca scop premierea fotbalistilor care au reprezentat Romania la Campionatul European din 1984. Printre invitatii presedintelui Federatiei Romane de Fotbal s-au aflat Aurel Ticleanu, unul dintre liderii nationalei din acea perioada, dar si fostii comentatori Dumitru Graur si Cristian Topescu. Evident, toti invitatii au sustinut discursuri in timpul carora i-au ridicat osanele actualului sef al FRF. Cel mai important moment al evenimentului a fost acela cand lui Razvan Burleanu i-a scapat porumbelul pe gura. Boss-ul de la Federatia i-a prezentat pe „tricolorii” din 1984 ca fiind „adevaratii eroi ai fotbalului romanesc”. Declaratia lui Burleanu nu a fost gustata de membrii „Generatiei de Aur” care au dus nationala in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Prezenti la lansarea firmei de impresariat a lui Mircea Sandu, Daniel Prodan, Gica Mihali si Florin Raducioiu au tinut sa-i aduca aminte actualului presedinte al FRF ca, desi Romania a mers la Euro 1984, echipa noastra a incheiat turneul final din Franta cu un singur punct: 1-1 cu Spania, 1-2 cu RFG si 0-1 cu Portugalia. In schimb, la Mondialul din 1994, Hagi si compania au batut vicecampioana mondiala en-titre, 3-2 cu Argentina in optimi, au invins echipa gazda, 1-0 cu SUA, si au umilit una dintre marile favorite ale competitiei, 3-1 cu Columbia.

Raspunsul Nasului Sandu

In paralel cu sindromia de la FRF, Mircea Sandu, fostul sef al Federatiei, si-a lansat firma de impresariat Best Business Sport. Cum „Nasul” Sandu era presedintele FRF in 1994, cand Romania ajungea in sferturi la Campionatul Mondial, a sarit imediat in ajutorul „Generatiei de Aur”. Fostul boss de la Federatie a precizat ca-si doreste sa aduca langa el cat mai multi dintre fotbalistii care ne-au reprezentat in SUA pentru a forma „Noul guvern al fotbalului romanesc”. Mircea Sandu se lauda ca firma sa va pune bazele unor proiecte in intreaga lume si are ca scop salvarea fotbalului romanesc ce se indreapta spre faliment.

author avatar
Cristi Ionita
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger