AcasăSPORTBurleanu ramane presedinte invalidat

Burleanu ramane presedinte invalidat

Razvan Burleanu are parte de tot mai multi contestatari

Spera ca ieri sa fie validat si de magistratii Tribunalului Bucuresti, insa Razvan Burleanu a avut parte de o neplacuta surpriza: verdictul in cazul presedintelui FRF se va da pe 3 iunie!

 

Razvan Burleanu are parte de tot mai multi contestatari

In solicitarea Federatiei Romane de Fotbal de validare a noii conduceri, Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, inca doua cereri de interventie. Impotriva sefului FRF s-au rasculat si cluburile Politehnica Timisoara (detinuta de Marian Iancu) si Corvinul Hunedoara, cele doua alaturandu-se demersului facut de AJF Giurgiu inca de acum o luna. Instanta a stabilit un nou termen de judecata pentru data de 3 iunie, ora 12.00. Inregistrarea noii conduceri a FRF in Registrul Federatiilor de la Tribunalul Bucuresti a fost contestata de Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus un apel in urma cu o luna si jumatate, prin care solicita anularea alegerilor pentru presedintia FRF, castigate de Razvan Burleanu la 5 martie. Motivul contestatiei il reprezinta participarea la alegeri a cluburilor scolare, structuri de drept public care, conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF) in vigoare, nu aveau drept de vot.
Mircea Moise, avocatul care reprezinta clubul Corvinul Hunedoara, a explicat in ce consta contestatia depusa la Tribunalul Bucuresti: „Sunt 85 de cluburi care ar trebui nominalizate in Adunarea Generala, conform actului constitutiv din 2001. Doar ele au dreptul de a participa la AG in care se alege presedintele FRF. Dar la alegerile din 5 martie, Federatia a chemat la vot toate cluburile inscrise in competitii, ceea ce excede acest numar de 85 de cluburi. Practic, exista posibilitatea ca alegerile sa se repete”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger