AcasăSPORTBurleanu, prezent la reuniunea regionala UEFA

Burleanu, prezent la reuniunea regionala UEFA

Burleanu, tot mai prezent la intalnirile importante ale UEFA

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a participat, in weekend, la reuniunea regionala de la Belgrad, organizata inaintea congreselor UEFA si FIFA.

Burleanu, tot mai prezent la intalnirile importante ale UEFA

La acest eveniment au fost invitati reprezentantii federatiilor din Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Romania, Slovenia, Serbia, Rusia si Turcia, precum si oficiali UEFA, printre care vicepresedintele Angel Maria Villar, secretarul general Gianni Infantino si secretarul general adjunct Theodore Theodoridis.
In cadrul reuniunii de la Belgrad a fost facuta o analiza inaintea celor doua evenimente importante ce au loc in aceasta luna, Congresul Extraordinar UEFA, din 25 februarie, si Congresul Extraordinar FIFA, din 26 februarie, ambele urmand a se desfasura la Zurich. La Congresul FIFA vor avea loc alegerile pentru presedintia forului mondial, motiv pentru care conducatorii tuturor federatiilor prezenti la intalnire si-au reiterat sustinerea pentru Gianni Infantino. La finalul zilei de sambata, toti participantii au asistat la finala Campionatului European de futsal, Spania – Rusia 7-3, care a fost arbitrata de romanul Bogdan Sorescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger