AcasăRecomandariBurleanu pariaza "Stramb"

Burleanu pariaza „Stramb”

Telenovela noului antrenor al echipei nationale de fotbal este departe de a se fi terminat, desi oficialii Federatiei Romane de Fotbal dadeau asigurari ca totul se va lamuri in cateva zile.

Rednic a facut naveta intre Belgia si Romania in ultimii ani

Cum „federalii” nu si-au indeplinit obiectivul financiar, iar bugetul este „rupt in fund”, reteta pusa la bataie pentru inlocuitorul lui Victor Piturca este una modesta, cel mult 300.000 de euro pe an. Cu toate acestea, Razvan Burleanu, presedintele FRF, si-a permis luxul de a juca la sentiment si a purtat mai multe discutii de corason cu Mircea Lucescu si Cosmin Olaroiu. A incercat sa-i agate pe linie patriotica, dar ambii tehnicieni i-au dat cu flit, stiut fiind faptul ca sentimentele nu tin de foame. Iar cum pista Cosmin Contra s-a impotmolit, Burleanu este gata sa parieze „Stramb”. Sau, ma rog, pe „Strambul”, cum este poreclit Mircea Rednic. Trebuie sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa recunoastem ca presedintele FRF si-a facut bine treaba.

Burleanu vrea un selectioner care sa ne duca la Euro 2016

L-a invelit pe antrenorul de 52 de ani intr-un ambalaj frumos si urmeaza sa-l expuna ca propunerea de baza pentru postul de selectioner. Rednic este vazut drept o varianta accesibila, din punct de vedere financiar, ca tot este liber de contract, dar si un antrenor excelent la nivel de experienta. „Strambul” a fost dublu campion al Romaniei, cu Rapid in 2003 si cu Dinamo in 2007, dar si vicecampion al Azerbaidjanului, cu Khazar Lankaran in 2011. In plus, are deja 15 ani de antrenorat la nivel inalt, inclusiv experiente in Belgia si Rusia. Si, nu in ultimul rand, este garantat de Mircea Lucescu, sub a carui tutela s-a dezvoltat atat ca jucator, cat si ca antrenor.

Pe Zenga l-a expediat

Un alt antrenor experimentat si liber de contract este Walter Zenga. Acesta s-a autopropus la echipa nationala, insa Razvan Burleanu l-a trimis la plimbare. Desi italianul se lauda printre prieteni ca va fi viitorul selectioner al Romaniei, presedintele FRF a precizat deja ca noul antrenor va fi un autohton.

 

author avatar
Cristi Ionita
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger