AcasăSPORTBurleanu l-a dat afara din Federatie pe Prodan!

Burleanu l-a dat afara din Federatie pe Prodan!

Razvan Burleanu a facut tot posibilul sa-l execute pe „Didi” Prodan

Presedintele FRF a gasit solutia sa-l alunge de la „Casa Fotbalului” pe Daniel Prodan, ultimul „ghimpe” din vechea administratie a lui Mircea Sandu.

Razvan Burleanu a facut tot posibilul sa-l execute pe „Didi” Prodan
Prodan

Singurul om din cadrul Federatiei care a avut curajul sa mature pe jos cu Razvan Burleanu a fost concediat. Libertate de exprimare, o notiune cu care, se vede treaba, Burleanu nu prea este obisnuit. Ieri, pe site-ul oficial, FRF a prezentat documentul prin care se desfiinteaza functia de director – cu atributii de director sportiv – din cadrul forului, ocupata pana in prezent de fostul international Daniel Prodan! Pentru ca a indraznit sa critice noua conducere de la „Casa Fotbalului”, jucatorul care i-a transformat in anonimi pe Asprilla si Batistuta la „mondialul” din SUA ’94 are preaviz de 20 de zile lucratoare; incepand cu data de 3 iulie, Prodan nu va mai fi angajatul Federatiei Romane de Fotbal.

Conform documentului respective, presedintele Razvan Burleanu a motivat desfiintarea postului de director la FRF printr-o greseala flagranta comisa de Daniel Prodan. Acesta este acuzat ca ar fi cauzat Federatiei un prejudiciu de 10.000 de euro cand a completat eronat un raport de joc la un meci de tineret, iar ulterior UEFA a amendat FRF. Alternativa era pierderea meciului cu Insulele Feroe la masa verde, sustine Burleanu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger