AcasăRecomandariBurleanu l-a „transferat” pe Piturca la arabi fara acordul C.Ex. al FRF

Burleanu l-a „transferat” pe Piturca la arabi fara acordul C.Ex. al FRF

Comitetul Executiv al FRF nu a votat, ieri, rezilierea contractului dintre Federatie si Victor Piturca, decizia de incetare a colaborarii cu fostul selectioner fiind asumata de presedintele Razvan Burleanu.

Burleanu l-a „transferat” gratis pe Piturca la Al Ittihad

„S-a ridicat de catre un membru al Comitetului Executiv problema prejudiciului adus FRF prin rezilierea acestui contract, dar Burleanu nu a dorit sa faca niciun comentariu. Apoi, nu s-a mai suspus la vot rezilierea contractului pentru ca nu era normal sa ne asumam noi ceea ce deja se hotarase”, a declarat, sub protectia anonimatului, un membru al C.Ex. Informatia a fost confirmata si de presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, prezent la intrunirea Comitetului Executiv al FRF: „S-a vorbit despre Piturca, a fost o informare a presedintelui Burleanu legata de rezilierea contractului, dar nu s-a votat. A fost doar o informare referitoare la desfacerea acestui contract”.
Fos conducator al Federatiei, Mircea Sandu avertiza in urma cu o saptamana ca Razvan Burleanu va ajunge la DNA deoarece a adus prejudicii financiare de peste „un milion de euro”, reziliind contractul lui Piturca fara a solicita despagubiri, asa cum era stipulate in acte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger