AcasăSPORTBurleanu ingroapa in bani Liga 2

Burleanu ingroapa in bani Liga 2

A vandut drepturile tv pe 500.000 de euro!

Un bun manager face bani din piatra seaca, asa ca sa nu ne miram de lovitura pe care auzim ca ar fi dat-o Razvan Burleanu. Un adevarat tun. Financiar, evident! Pai, sa vinzi drepturile tv la Liga 2 pe o jumatate de milion de euro dovedeste fler in afaceri, arata ca ai negotul in sange, mananci tratative pe paine, esti predictibil, un invingator! Un presedinte competent si-a dorit tot fotbalul romanesc la alegerile din aprilie, exact de un asemenea lider are parte.Invidiosii avanseaza alta cifra insa: vreo doua milioane de euro.

A vandut drepturile tv pe 500000 de euro

Avantajos din toate punctele de vedere, noul contract pentru drepturile tv le va aduce cluburilor din Liga 2 fantastica suma de 25.000 de euro pe an, bani suficienti pentru obtinerea performantei sportive. Sa mai spuna careva acum ca Burleanu nu-si tine cuvantul dat in campanie, cand s-a erijat in aparatorul cluburilor mici, promitandu-le bani mai multi in conturi.

Meciuri multe, critici putine

Noul sezon de Liga 2 va fi unul dintre cele mai tari din ultimii ani. Sunt inscrise la start si vor lupta pentru promovare in primul esalon orase care au dat Romaniei echipe de traditie. Vorbim de Ploiesti (Petrolul), Cluj („U”), Constanta (Farul), Bacau (FC), Timisoara (Poli), Arad (UTA), Targoviste (Chindia), Petrosani (Jiul), Pitesti (FCM Arges) si Braila (Dacia Unirea).

Am inteles ca urmeaza derbiuri pe viata si pe moarte, cu o miza uriasa (accesul la milioanele de euro garantate in Liga 1), dar nu concepem a crede o iota din zvonurile referitoare la „blatul” pe care Burleanu l-ar fi facut cu televiziunile. Umbla vorba ca, de fapt, intelegerea ar fi una de tip „win-win”: dispar criticile la adresa conducerii FRF si scade pretul pentru pachetul drepturilor tv la Liga 2. In mod cert, niste fabulatii nascocite prin targ de oameni invidiosi pe priceperea managerului Razvan Burleanu.

author avatar
Bogdan Borcea
330 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger