AcasăSPORTBurleanu il trage de urechi si pe Blatter

Burleanu il trage de urechi si pe Blatter

Sepp Blatter este speriat de atacul venit din partea lui Razvan Burleanu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat ca forul pe care-l conduce nu este multumit de lucrurile care se intampla la FIFA, precizand ca isi asuma sustinerea olandezului Michael van Praag la sefia forului mondial.

Sepp Blatter este speriat de atacul venit din partea lui Razvan Burleanu

Burleanu considera ca fotbalul romanesc are numai de castigat in urma deciziei de sustinere a lui Van Praag, in opozitie cu actualul presedinte al FIFA, mare favorit la castigarea unui nou mandat: „Trebuie sa iesim din aceasta logica de gasca, cred ca ne inselam toti daca ne inchipuim ca lucrurile stau astfel la UEFA si FIFA. Cred ca FRF a luat o decizie buna, de pe urma careia fotbalul romanesc va avea numai de castigat. Avem nevoie de aceasta dezbatere, pentru ca vedem cu totii lucruri de care nu suntem multumiti in ceea ce priveste FIFA. Federatia a decis sa-l sustina pe Michael van Praag in urma unui raport de analiza. Olandezul nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, e o persoana corecta, cinstita, care are foarte multe lucruri de spus”. Alegerile la presedintia FIFA vor avea loc pe 29 mai, iar elvetianul Sepp Blatter, in functie din 1998, este marele favorit. Ceilalti candidati sunt portughezul Luis Figo si printul iordanian Ali bin Al Hussein.
Referitor la decizia de a nu-l sustine pe fostul presedinte Mircea Sandu pentru un nou mandat ca membru al Comitetului Executiv al UEFA, Burleanu a explicat: „Persoana la care faceti referire apartine trecutului. FRF a intrat intr-o zona de performanta si nu ne ocupam deloc cu pomaritul. Nu poti sa trimiti ca reprezentant al fotbalului romanesc la UEFA pe cineva care a facut rau fotbalului romanesc. Cum sa fie reprezentat fotbalul romanesc de un horticultor, care se gandeste acum mai mult la bulbi de liliac? Ceea ce ne intereseaza la nivel de UEFA este sa facem propuneri de persoane integre”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger