AcasăSPORTBurleanu ii da teme lui Piturca

Burleanu ii da teme lui Piturca

Razvan Burleanu s-a apucat sa-i dea ordine lui Piturca

Presedintele Federatiei nu s-a ferit sa-l ia drept elev pe Victor Piturca, selectionerul echipei nationale, caruia i-a trasat sarcina de a urmari jocurile importante ale fiecarei etape din Liga 1.

Razvan Burleanu s-a apucat sa-i dea ordine lui Piturca

L-a confirmat in functie, dar Razvan Burleanu pare ca face tot posibilul sa-l determine pe Victor Piturca sa isi ia lumea-n cap. Ieri, intr-o conferinta de presa, proaspatul sef al FRF si-a aratat autoritatea in raporturile cu selectionerul echipei nationale: „Comunicarea cu staff-ul tehnic a continuat, am mai avut doua discutii cu Victor Piturca. Nu in mod intamplator ati vazut ca a si fost prezent la Giurgiu, la meciul de campionat al Astrei, ceea ce ne proiecteaza intr-o cu totul alta strategie; amandoi am fost de acord cu ea”.

Cand si-a dat seama ca face pe profesorul cu Piturca, Burleanu a incercat sa revina: „Nu i-am sugerat nimic, nu am stabilit sa mearga mai mult la meciuri. Dar, impreuna am stabilit ca este nevoie ca sa ajunga cei mai buni jucatori la nationala si sa fim cat mai activi in aceasta zona. Cred ca pana acum a fost o criza de comunicare in ceea ce il priveste pe domnul Piturca. Va asigur ca acest lucru nu se va mai intampla. Am garantii ca aceasta comunicare va fi la cel mai inalt nivel, pentru ca avem obiective inalte, prezenta la Campionatul European”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger