AcasăRecomandariBurleanu da salarii de sute de milioane ziaristilor

Burleanu da salarii de sute de milioane ziaristilor

Federatia Romana de Fotbal este o institutie facuta cunoscuta in lume de generatia lui Balaci si Hagi. Astazi, dezvoltarea ei si implicit a sportului pe care-l promoveaza sta in priceperea unor fosti ziaristi, angajati de noua conducere in functii cheie, pe salarii de sute de milioane de lei.


Lei vechi, salarii brute, dar si asa vorbim despre o adevarata lovitura financiara data de fostii angajati ai „Gazetei sporturilor”. Si nu numai de ei, veti descoperi in randurile urmatoare! „National” a aflat lefurile incasate de cativa dintre „oamenii lui Burleanu”, cum se legitimeaza actuala stapanire de la „Casa Fotbalului”; daca in privinta lui Gheorghe Chivorchian (secretar general al FRF) nu sunt surprize – salariul de 24.200 de lei (cca. 5000 de euro) fiind acoperit de experienta si nivelul functiei ocupate, asupra celorlalti planeaza numeroase semne de intrebare. Dar, sa-i luam pe rand, in ordinea numerelor de pe tricouri si a veniturilor lunare.

Statul de plată pentru noua garnitura a FRF

Gabriel Badescu a venit de la Buzau sa faca ordine-n Capitala

Gabriel Badescu

Numele lui Gabriel Badescu trebuie tinut minte, buzoianul promite sa fie noul „Bela” Kassai din Federatie, omul din umbra care face ordine in fotbalul romanesc. „Voi fi assistant manager, adica, mai pe romaneste, principalul consilier al lui Razvan Burleanu.  De-acum voi sta mai mult la Bucuresti, cel putin pentru inceput, cand sunt atat de multe probleme de rezolvat”, s-a falit/ vaitat Badescu in presa locala la scurt timp dupa alegerile de la FRF. Pe masura rangului si a importantei, Gabriel Badescu a primit in dar un salariu lunar de 21.300 de lei.

Ovidiu Dimbean-Creta, contabilul de 21.300 de lei

Ovidiu Dimbean-Creta

Noul manager financiar al Federatiei este Ovidiu Dimbean-Creta, „decanul programului MBA romano-american, pe care il veti regasi alaturi de noi”, dupa cum s-a grabit sa-l anunte Razvan Burleanu. L-am regasit pe acest „expert contabil”, cu tot cu leafa de 21.300 de lei.

Radu Visan, prietenul de la Cotroceni

Razvan Burleanu n-a ascuns niciodata ca a lucrat in Administratia Prezidentiala, din contra, institutie la care cu siguranta si-a facut  multi prieteni. Dintre acestia, deocamdata doar Radu Traian Visan a meritat sa fie adus la Federatie, si pe un salariu lunar tocmai bun in vremuri de criza: 14.000 de lei. . La „Cotroceni”, in calitate de consilier grad IA, leafa noului manager al FRF era de 2.586 lei.

Ciprian Paraschiv cerceteaza …pe bani grei

Ciprian Paraschiv

Fost fotbalist la Politehnica Iasi, Ciprian Paraschiv i-a fost aproape lui Razvan Burleanu in campania electoral. Sprijinul ii este acum rasplatit cu un birou important la „Casa Fotbalui”: Paraschiv conduce departamentul de cercetare-dezvoltare. Ce cerceteaza si dezvolta, probabil nici el n-ar putea spune, dar cu siguranta ca ar fi capabil sa calculeze impozitul pe venit din salariul de 11.000 de lei.

Lucian Viscotel vine pe filiera AFAN

La pachet cu sprijinul sindicatului fotbalistilor, Razvan Burleanu l-a primit in echipa sa si pe Lucian Viscotel, noul director „din zona de proiecte europene, care vine la Federatie cu o foarte bogata experienta in scrierea si managementul proiectelor” – (Burleanu dixit). Specialistul in paparea fondurilor europene va castiga 9.650 de lei la FRF.

Gabriel Berceanu – liderul „brigazii GSp”

Gabriel Berceanu

Federatia lui Burleanu i-a transferat de la „Gazeta Sporturilor” si „Radio GSp” pe Gabriel Berceanu, George Stucan si Gabi Safta. Primul  este, conform fisei postului, chief communications officer, un Sorin Satmari pe stil nou, si primeste lunar 11.500 de lei. Nemeritat de bine este platit si Gabi Safta, cu 7.900 de lei, in timp ce „juniorul” Stucan s-a multumit cu „numai” 5800 de lei.

Vochin a scapat, inca n-a semnat contractul

Favoritul microbistilor a parasit si el presa scrisa pentru un post la Federatia Romana de Fotbal, insa, deocamdata, Andrei Vochin nu a semnat contractul cu FRF. Cel mai probabil, actele vor fi semnat in zilele urmatoare, in aceeasi situatie regasindu-se si Marcel Puscas, fost contracandidat al lui Razvan Burleanu la alegerile din 5 martie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
3.721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger