AcasăSPORTBurleanu a ajuns la putere numai cu ajutorul serviciilor!

Burleanu a ajuns la putere numai cu ajutorul serviciilor!

Chiar daca dau mana, Sandu si Burleanu sunt in razboi deschis

Fostul si actualul conducator al Federatiei Romane de Fotbal sunt in razboi deschis si nu rateaza niciun moment sa se faulteze.

Chiar daca dau mana, Sandu si Burleanu sunt in razboi deschis

Mircea Sandu este convins ca Razvan Burleanu a preluat puterea in fotbalul roman exclusiv cu ajutorul serviciilor secrete. De altfel, „Nasu’” crede ca presedintii cluburilor l-au votat pe actualul presedinte mai mult de frica, nicidecum ca ar fi fost convinsi de proiectul sau electoral. „Dupa 50 de ani in fotbal, vine mucosul asta si imi spune sa nu mai apar in viata publica! Vin serviciile si partidele si ii spun sa traga in Mircea Sandu. Este clar ca Burleanu a ajuns la putere numai cu ajutorul serviciilor. Veti afla de la votanti. Veti afla de la cei care l-au votat. Duceti-va la oameni si intrebati: «Bai, fratilor, cum l-ati votat pe asta?» Probabil ca oamenii astia au avut o teama!”, a rabufnit Sandu.
Fostul sef de la Casa Fotbalului are si un sfat pentru urmasul sau la FRF: „Sa se duca la politica si sa-i lase pe Hagi si pe Popescu sa faca treaba. Acolo nu are cine sa faca performanta in fotbal. Ei sunt pusi sa faca praf totul”.
Razvan Burleanu a fost votat presedinte al FRF in Adunarea Generala din 4 martie 2014. Initial, Mircea Sandu fusese pastrat ca presedinte de onoare, dar a renuntat de bunavoie la aceasta functie. „Nasu'” considera in continuare ca tandemul Popescu-Hagi este cel mai potrivit pentru salvarea fotbalului romanesc de la faliment.

„Nationala” lui Iordanescu a ajuns in Italia

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, la plecarea spre Italia, ca pentru „tricolori” este important si rezultatul, dar si jocul in meciul cu reprezentativa pregatita de Antonio Conte: „In primul rand, ar trebui sa precizam ca ne-am dorit un meci ca cel cu Italia, cu una dintre echipele bune din Europa. Sa nu uitam ca Italia este la a sasea calificare consecutiva la un european, e de patru ori campioana mondiala, echipa cu multi jucatori de valoare, jucatori cu experienta. Important e si rezultatul, dar si jocul, avem nevoie sa vedem exact disponibilitatea baietilor nostri, sa vedem unde ne aflam”. Intrebat daca ii este teama sa mai faca deplasari dupa atentatele de la Paris, Iordanescu a raspuns: „Eu cred ca, pana la urma, turneul final se va juca in Franta. Mergem, avem incredere si sper ca lucrurile sa decurga normal si firesc”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger