AcasăRecomandariBurleanu 007

Burleanu 007

Vorba filmului: „Ce vă recomandă?“ Manipularea

Nici ca ne doream un alt inceput de saptamana pentru fotbalul romanesc! Dezvaluirile lui Catalin Tolontan arata cine este, de fapt, Razvan Burleanu. Pana acum, vechiul presedinte al FRF era doar un tiriplic parasutat de Servicii in fenomen, un neavenit la masa bogatilor, mucosul care amusineaza pe langa smecherii si tartorii din Liga 1.

Vorba filmului<br >Ce vă<br >recomandă<br >Manipularea

Pe noul presedinte al FRF l-am descoperit abia ieri, o data cu inregistrarile „securistice” de pe gsp.ro. L-am descoperit noi, pasionatii de fotbal, dar si Ionut Lupescu, candidatul nepregatit din campanie, cel care trebuia sa stie tot despre adversarul sau, sa-i memoreze din CV mai ales ce era completat la rubrica de „Aptitudini si abilitati”!

Comando federal in ale manipularii

Departe de noi de a-l zugravi in vreun fel pe Burleanu. Insa, nu putem sa nu observam din inregistrarile lui Tolontan ca mocofanul de la Federatie este, de fapt, un superstrateg care si-a jucat cartea la aceste alegeri mai ceva ca Vladimir Putin pe frontul sirian. Smecher si descurcaret. Iata doar cateva dintre indicatiile pe care a fost capabil sa le traseze la o intalnire de lucru a „grupului operativ” atent selectat pentru alegerile FRF: „(…) un lucru as vrea sa-l aveti in vedere, fiecare dintre voi sa identificati in fiecare esalon niste oameni care, atunci cand vor vorbi contracandidatii, sa nu fie atenti. Sa faceti galagie, sa se uite pe telefoane. Deci, faceti-va o lista cu oameni de tipul asta care sa poata sa dea semnalul in felul asta. Atunci cand voi vorbi eu, sa va asigurati ca avem aceiasi oameni care in schimb vor aplauda. Va conta foarte mult si reactia salii (…) Fiecare dintre voi sa va faceti lista asta si sa mi-o dati maine (…) Aia care stim ca sunt impotriva, le puteti face o recomandare prieteneasca «Bai, vedeti ca oricum ati castigat alegerile, stati acasa!»”. Printre altele, la sedinta ce s-a vrut a fi de taina, s-a discutat inclusiv despre bruiajul semnalului gsm al telefoanelor mobile, semn ca pe la cursurile de la anumite scoli s-au insusit asa cum trebuie tehnicile de manipulare predate.

Concluzia este ca intreaga Generatie de Aur a fost “violata” din picioare de un comando federal dirijat de un produs al „intelligence-ului” romanesc. Pornit in lupta total nepregatit, dar convins ca numele Ionut Lupescu ii va deschide portile FRF, Kaiserul s-a trezit pus la colt si ciuruit de niste neica-nimeni care, insa, au defilat in campanie cu lectia invatata, nelasand la voia intamplarii niciun amanunt fie el cat de mic si neinsemnat.

author avatar
Andrei Coman
1.392 afisari

3 COMENTARII

  1. Prost esti ma Burlene vezi ca te inregistreaza cu molecularu si daca asa faci si cu banii ajungi cirand in Costa Bica si tu.

  2. Asa cum au fost furate,palmate ultimele alegeri pentru guvernatorul coloniei asa s-a intamplat si cu alegerișe de la frf.Rezultatele se vor vedea in timp si vor fi si mai slabe decat pana acum.Cum apare o initiativa,intentie ce promite rezultate bune indiferent in ce domeniu stapanii coloniei o inabusa din fasa,nimic bun nu trebuie sa se intample iar orice rezultat pozitiv trebuie pedepsit imediat prin mercenarii din justitie si nu numai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger