AcasăRecomandariBurleanu: „Pana-mi termin mandatul la Federatie, fotbalul romanesc va avea o valoare...

Burleanu: „Pana-mi termin mandatul la Federatie, fotbalul romanesc va avea o valoare de 1 miliard de euro”

Aproape ca nu trece o zi fara ca Razvan Burleanu sa se faca de ras. Presedintele FRF a profitat de un interviu pe care l-a dat la o publicatie cu profil economic pentru a vantura pe sub nasul jurnalistilor niste cifre absolut halucinante pentru realitatea fotbalului romanesc.

Razvan Burleanu se straduieste sa fie pe zi ce trece mai ridicol

Si ce daca Liga 1 se transforma incet, dar sigur in campionatul insolventilor? Pentru Razvan Burleanu, fotbalul nostru merge brici si are o valoare de invidiat, „aproximativ 300 de milioane de euro”. Si asta nu e tot! Seful FRF tinteste sa atinga cifra de un miliard de euro cand isi va incheia mandatul la „Casa Fotbalului”. „Acum, fotbalul din Romania valoreaza aproximativ 300 de milioane de euro, dar vreau ca, pana imi termin mandatul, suma sa creasca de trei sau patru ori si sa ajunga la un miliard”, s-a laudat Burleanu intr-un interviu acordat „Ziarul Financiar”. Aiurelile epigonului lui Mircea Sandu nu se opresc aici: „Fotbalul din Romania are resurse, este o oportunitate de afacere, iar eu vreau sa cresc valoarea economica a fotbalului. Piata de fotbal din Romania este alcatuita de bugetele cluburilor din Liga 1, Liga 2, fotbal feminin si fotbal in sala, aproximativ 250 de milioane de euro”.
Despre activitatea financiara a Federatiei, numai de bine. Razvan Burleanu da asigurari ca din 2016 se va reveni pe plus. E drept, un plus de 250.000 de euro, apa de ploaie la nivelul acesta, dar tot plus se numeste, nu?!
Anul trecut, am redus deficitul cu 1,2 milioane euro, iar anul acesta vrem sa avem break-even. Iar anul viitor vrem sa ajungem la un plus de 200-250.000 euro”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger