AcasăSPORTBurleanu: „Am realizat intr-un an ce n-a facut Mircea Sandu in tot...

Burleanu: „Am realizat intr-un an ce n-a facut Mircea Sandu in tot mandatul”

Burleanu n-a ratat prilejul sa se laude cu „maretele” realizari

La sedinta Adunarii Generale a FRF, de ieri, s-a votat ca pe vremea plenarei C.C., „Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020” fiind apobat cu unanimitate de voturi.

Burleanu n-a ratat prilejul sa se laude cu „maretele” realizari

Nu mai conteaza ca 80% din cei prezenti in sala nici macar n-au razfoit „Planul…”, s-a ridicat mana „pentru” mai ceva ca pe vremea PCR-ului! Proiectul gandit de FRF este structurat in jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintita (2015-2020), printre care calificarea echipei nationale la toate cele trei turnee finale (C.E. 2016, C.M. 2018, C.E. 2020) si dezvoltarea fotbalului feminin si a futsalului. Saptamana trecuta, Mircea Sandu avertiza ca, in cazul in care se va vota „Planul…”, la Federatie ar trebui organizate noi alegeri pentru functia de presedinte. Sandu sustine ca FRF trebuie guvernata, conform statutului, dupa precedentul plan propus de Razvan Burleanu si aprobat de A.G. la 5 martie 2014, intitulat „Programul de guvernanta sportiva al FRF 2014-2018”.
Deloc preocupat de faptul ca s-a incalcat statutul FRF, Razvan Burleanu si-a deschis discursul cu o alocutiune de tip „Victor Ponta”: lauda-ma gura, ca d-aia iti dau sa mananci! „Am realizat in perioada de cand sunt la conducerea FRF ceea ce nu s-a facut niciodata in fotbalul romanesc. Am atras sponsori importanti, la FRF nu se mai vine cu plicuri, ci cu proiecte”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger