AcasăRecomandariBumbescu i-a luat copiii lui Becali!

Bumbescu i-a luat copiii lui Becali!

Nu exista pace intre Steaua lui Gigi Becali si clubul Armatei si punct! Ultimul fitil l-a aprins Adrian Bumbescu, trecut din salupa FCSB in barca CSA. Cu tot cu juniorii pe care-i antrena!

Clubul Sportiv al Armatei a organizat ieri un trial pentru copiii si juniorii interesati sa joace in Ghencea, iar Bumbescu si Radu Troi s-au ocupat de selectii.

Castigatorul C.C.E din 1986 este acuzat de oficialii FCSB ca i-a luat cu el la CSA si pe juniorii pe care-i antrena. In apararea sa, Bumbescu sustine ca parintii copiilor au fost cei care au insistat sa-i aduca pe micuti la clubul Armatei: „O sa ma duc la Becali si o sa-i spun in fata de ce am fost nevoit sa plec. Am incercat sa-i prezint situatia lui Argaseala, dar dansul m-a acuzat de amatorism, cand eu faceam antrenamente la ora 14.00, pe o caldura de 50 de grade. Spre exemplu, la Eliade ne inghesuiam cate trei grupe pe o jumatate de teren. Doar nu sunt nebun sa ma duc sa fac antrenamente acolo sau sa ma duc sa bat in lung si in lat Bucurestiul, sa ajung pe la Mogosoaia sau Buftea, cand eu stau langa stadionul Steaua. Pana la urma, e problema lui Argaseala ca nu m-a inteles, nu o sa stau eu sa-i dau lui explicatii. Am plecat acolo unde mi-a fost mai bine din toate punctele de vedere”.

Reintoarcerea fotbalului in complexul sportiv din Ghencea este un lucru extraordinar, afirma „Bumbi”: „Ma bucur ca pot lucra iar aici, in Ghencea, unde avem conditii excelente de pregatire. Era pacat sa nu profitam de aceasta baza sportiva. Vom incerca sa scoatem ce e mai bun din acesti copii, sper sa avem rezultate bune”.

La trialul de ieri au fost prezenti si membri ai Peluzei Sud. Suporterii au impanzit baza din Ghenca cu mesaje de incurajare pentru viitorii fotbalisti stelisti: „Un nou inceput, onorati gloriosul trecut!”, „Copile, viitorul Stelei iti apartine!” si „In spirit de lupta veti fi educati, peste ani numele Stelei sa-l reprezentati”. In jur de 100 de copii au venit la selectia organizata de CSA, probe de joc urmand a se da toata saptamana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger