AcasăSPORTBum-bum Halep: 6-2, 6-0 la Roland Garros!

Bum-bum Halep: 6-2, 6-0 la Roland Garros!

Halep este cap de serie numarul 6 la Openul Frantei

Debut cu dreptul la Roland Garros pentru Simona Halep. Spre deosebire de editia din 2015, Simona a trecut acum de turul 1, zdrobind-o pe japoneza Nao Hibino in mai putin de o ora; 43 de minute i-au trebuit romancei pentru un 6-2, 6-0 convingator in fata unei jucatoare clasate pe pozitia a 70-a in lume.

Halep este cap de serie numarul 6 la Openul Frantei

„Am incredere in fortele proprii dupa turneul castigat la Madrid, iar acum imi fac jocul meu, nu ma uit la ce joaca adversara. A fost putin greu fiindca meciul s-a amanat din cauza ploii si a trebuit sa astept, insa nu ma plang; si pentru Hibino a fost la fel de dificil. Ma bucur ca am reusit sa intru in minge pe primul serviciu al adversarei si consider ca acesta este un pas inainte”, a declarat Simona Halep la finalul partidei, intr-un interviu acordat lui Ilie Nastase, cel mai nou membru al echipei de comentatori de la Eurosport.

Cap de serie numarul 6 la Roland Garros, Simona Halep va juca in turul 2 contra invingatoarei dintre Zarina Diyas (Kazahstan, 90 WTA) si Carina Witthoeft (Germania, 100 WTA).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger