AcasăSPORTBulgarii il aduc pe Trica paznic la Zicu

Bulgarii il aduc pe Trica paznic la Zicu

Bulgarii il dau pe Zicu pe mana lui Trica

Oficialii clubului sofiot spera ca olteanul Eugen Trica va fi o punte peste prapastia iscata intre fostul atacant al Politehnicii Timisoara si ceilalti jucatori din echipa.

Bulgarii il dau pe Zicu pe mana lui Trica

Atitudinea directa adoptata de Ianis Zicu in raporturile cu ceilalti colegi a dus la o stare tensionata in lotul bulgarilor. Presa sofiota scrie ca sefii clubului sunt pregatiti sa-l oferteze pe Eugen Trica pentru postul de director sportiv, fostul lor fotbalist avand misiunea sa-l tempereze pe „furiosul” Zicu. „Cand se va realiza acest «transfer» si daca se va realiza, voi spune mai multe”, este singurul comentariu facut de Trica pe marginea acestui subiect. Momentan, ginerele lui Ilie Balaci ocupa functia de manager al nou-promovatei Concordia Chiajna.

Vestiar „rupt”

Eugen Trica

In ultimele luni, relatia dintre Ianis Zicu si coechipierii sai s-a degradat, mai ales dupa ce machidonul s-a luat la harta cu Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistrita. Brazilianul l-a scos din sarite pe Zicu dupa ce a ratat un penalty in deplasarea de la Botev Vratsa (scor 2-2). Zilele trecute, romanul a fost la un pas sa se bata cu Ivan Bandalovski si Kostadin Stoyanov, carora le-a reprosat greselile facute in aparare la ultimele partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
857 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger