AcasăSPORTBulgarii i-au trezit din vis pe ros-albastrii

Bulgarii i-au trezit din vis pe ros-albastrii

Mihai Stoica a mai anuntat odata dominatia Stelei, iar de atunci ros-albastrii nu au mai reusit sa castige campionatul

La finalul partidei dintre Steaua si Lokomotiv Plovdiv (scor 4-0), managerul general al Stelei anunta ca nimeni nu le mai sta in cale. Vecinii de peste Dunare sustin insa ca nu au jucat cu prima echipa.

Mihai Stoica a mai anuntat odata dominatia Stelei, iar de atunci ros-albastrii nu au mai reusit sa castige campionatul

In ultimul amical al stelistilor, victoria clara, cu 4-0, in fata bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv, oficialii din Ghencea au anuntat ca echipa este invincibila. “Nimeni nu ne va mai sta in cale, in caz ca nu o sa avem probleme cu accidentarile sau supendarile”, spunea bucuros Mihai Stoica, incantat de prestatia jucatorilor.

Tehnicianul bulgarilor, Emil Velev, a gasit insa explicatia esecului, explicand circumstantele in care s-a desfasurat partida. “ Rodriguez si Dani Georgiev nu sunt fundasi centrali de meserie. In  partida cu Steaua i-am testat pe acest post si s-a vazut ca nu dau randament. In ziua meciului am mers sase ore cu autocarul, iar jucatorii au fost epuizati si nu au putut evolua la capacitate maxima”, a explicat antrenorul bulgarilor.Ultima oara cand Mihai Stoica a anuntat ca echipa din Ghencea va domina fotbalul romanesc a fost la cucerirea titlului din 2006, iar de atunci stelistii nu au mai pupat campionatul. Altfel, Steaua si-a anulat cel mai tare amical din aceasta vara, cel cu Anderlecht, dar va disputa, maine, un nou test cu austriecii de la Red Bull Salzburg.

author avatar
Sebastian Stan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger