AcasăSPORTBuffon, Gattuso si Cannavaro, implicati in mafia pariurilor?

Buffon, Gattuso si Cannavaro, implicati in mafia pariurilor?

Numele fotbalistilor Gianluigi Buffon (Juventus) si Genaro Gattuso (AC Milan), dar si cel al fostului international Fabio Cannavaro ar fi mentionate intr-o interceptare in cazul meciurilor trucate „Last Bet”, din Italia.
In data de 30 septembrie, un fost antrenor al portarilor echipei Ravenna, Nicola Santoni, se afla in masina sa impreuna cu un prieten poreclit „Maurinho” si i-a spus acestuia:  „Buffon pariaza intre 100.000 si 200.000 de euro pe luna… El, GattusoCannavaro… Sunt bolnavi”. Avocatul lui Santoni, Lorenzo Tomassini, a afirmat intr-un comunicat ca antrenorul nu ii cunoaste pe cei trei fotbalisti mentionati: „Am citit in presa ca ar exista o interceptare ambientala in care Santoni i-ar implica pe Buffon, Fabio Cannavaro si Gattuso. Tin sa precizez ca Nicola Santoni nu i-a cunoscut pe fotbalistii in cauza si nu a avut nicio legatura cu ei, nici macar indirecta”.
Jurnalistii din Peninsula mai mentioneaza ca, dupa ultimele audieri din cazul „Last Bet”, au intrat in vizorul anchetatorilor 10 meciuri care ar fi fost manipulate de catre pariori, dintre care trei din Serie A: Palermo – Bari (2-1), Lazio – Genoa (4-2) si Lecce – Lazio (2-4), toate din sezonul trecut.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger