AcasăSPORTBudescu ii da cu tifla lui Iordanescu

Budescu ii da cu tifla lui Iordanescu

Considerat cel mai in forma fotbalist roman al momentului, astralul Constantin Budescu nu-si face iluzii cu privire la o eventuala convocare la echipa nationala.

Din contra, oarecum resemnat dupa ultimele atacuri venite la adresa lui dinspre staff-ul primei reprezentative, Budescu pare concentrat pe ce are de facut la Giurgiu.

La finalul partidei cu CSMS Iasi, golgheterul la zi al campionatului (sase reusite) a tinut sa puna capat subiectului legat de echipa nationala: „Eu nu trebuie sa demonstrez nimanui ca am loc la nationala, trebuie sa demonstrez doar ca-mi merit locul aici, la echipa mea, Astra. Nu a vorbit nimeni de la nationala cu mine, am citit si eu in presa acele declaratii”.

In final, Budescu i-a dat cu tifla selectionerului Anghel Iordanescu si staff-ului sau tehnic pentru afirmatiile facute despre el: „Chiar sunt suparat ca m-a scos antrenorul din teren si nu am apucat sa-mi fac parametrii. Vad ca unii se uita mai mult la parametri decat la ce fac eu pe teren”.

Aluzia este la o afirmatie recent facuta de Ionut Badea, „secundul” Generalului. „Domnul Iordanescu a primit un raport cu parametrii fizici ai lui Budescu si nu a fost deloc multumit”, a raspuns Badea atunci cand a fost intrebat despre neconvocarea lui Budescu la lotul national.

Culmea, Ionut Badea a mers duminica seara la Giurgiu si a urmarit evolutia Astrei, iar la finalul partidei l-a laudat pe Constantin Budescu pentru jocul facut: „Este doar un zvon neconvocarea lui Budescu la nationala, iar eu nu comentez zvonuri. El are parte de o analiza constanta, e un jucator foarte bun, un jucator care are executii, care poate destabiliza o aparare adversa. Inca mai avem timp pentru deliberare. Ma bucur ca atentionarea lui nea Puiu, sau zvonul despre care vorbeam, a miscat ceva in el si am vazut un Budescu foarte atent cu tot ce inseamna parte fizica si parte tactica”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger