AcasăSPORTBudescu a ratat Qatarul si merge cu nationala in Turcia

Budescu a ratat Qatarul si merge cu nationala in Turcia

Budescu ar putea continua la Astra si in retur

Dat ca sigur la Umm Salal, transferul lui Constantin Budescu a picat ieri, dupa ce gruparea qatareza a ales sa cumpere un international marocan pentru linia ofensiva a echipei.

Budescu ar putea continua la Astra si in retur

In aceste conditii, atacantul Astrei Giurgiu se va alatura lotului nationalei divizionare care azi va pleca intr-un cantonament de doua saptamani in Turcia. Pe lista selectionerului Anghel Iordanescu au fost trecuti, de urgenta, si jucatorii Gabriel Enache si Dragos Nedelcu.
Enache (Astra Giurgiu) are trei selectii la echipa nationala, contra Greciei, Irlandei de Nord si Danemarcei, toate in 2014, iar internationalul de tineret Dragos Nedelcu (FC Viitorul) nu a debutat inca la prima reprezentativa. Lotul convocat de Iordanescu are acum 27 de jucatori din campionatul intern. Cei mai multi fotbalisti, sase la numar, provin de la campioana Steaua (Florin Nita, Paul Papp, Alin Tosca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu si Adi Popa); FC Viitorul si Astra Giurgiu au cate cinci, Pandurii a dat patru, iar Dinamo si CSU Craiova cate trei.
Delegatia Romaniei va pleca spre Turcia azi, la ora 10,30, de pe aeroportul Henri Coanda, locul de cantonament fiind stabilit la Hotel Maxx Royal, din statiunea Belek. In Turcia, selectionata divizionara a Romaniei va disputa trei partida amicale, cu Torpedo Kutaisi, Zimbru Chisinau si echipa nationala a Turkmenistanului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger