AcasăSPORTBucurie uriașă pentru Simona Halep! Numele special ales pentru cel mai nou...

Bucurie uriașă pentru Simona Halep! Numele special ales pentru cel mai nou membru al familiei – VIDEO

În așteptarea revenirii în competiții, după pauza semnificativă luată de campioana de la Wimbledon, ca urmare a problemelor cauzate de pandemia de COVID-19, Simona s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de cei dragi.

Mai nou, s-a aflat că familia Simonei Halep are un motiv în plus de sărbătoare. Sportiva aflată pe locul 2 în ierarhia WTA a ales un mod inedit pentru a le da fanilor marea veste – faptul că a venit pe lume cel de-al doilea copil al fratelui său, Nicolae, și al soției acestuia, Luminița.

Și anume a postat un filmuleț -pe Instagram- cu Tania, fetița celor doi și nepoata după care se știe că Simona este pur și simplu topită, făcând un scurt anunț: ”Am un frățior pe care îl chemă Stere!”.

Așadar, Simona Halep e din nou mătușă, de această dată având un nepoțel, care va purta numele tatălui marii sportive și al fratelui acesteia, Stere Halep.

Când revine pe teren

În altă ordine de idei, Simona este așteptată să revină pe zgură, într-o competiție oficială, prima după pauza cauzată de criza generată de noul coronavirus, la începutul lunii viitoare. Mai exact la turneul de la Palermo, începând cu 3 august.

De altfel, pe durata pauzei competiționale, românca a postat, pe aceeași rețea de socializare, filmulețe în care apare antrenându-se, pentru a fi în formă la momentul la care va alege să ia din nou racheta de tenis și să se întoarcă pe teren, în competiții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️?‍? @lumy.halep @kollyhalep ?‍?‍?‍?

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

sursa foto: Facebook/Simona Halep, sursa video: Instagram/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger