AcasăSPORTBucharest Open 2016. Niculescu, invinsa de Polona Hercog

Bucharest Open 2016. Niculescu, invinsa de Polona Hercog

Pornita in competitie din postura de a cincea favorita la obtinerea trofeului, Monica s-a oprit in optimile Bucharest Open 2016.

Dupa ce a trecut de Andreea Mitu, Niculescu a intalnit-o, miercuri, pe slovena aflata pe locul 84 WTA. Doar ca dupa o ora si 24 de minute de la inceputul meciului disputat in fata bucurestenilor care au venit sa o urmareasca si sa o sustina, Monica (53 WTA) a parasit arena din postura de invinsa. Polona Hercog a castigat meciul dupa doua seturi: 4-6, 3-6 si merge mai departe in turneul in care o alta romanca, Simona Halep, are postura de favorita nr. 1 la castigarea competitiei.

Constanteanca aflata pe locul 5 a jucat, seara trecuta, castigand dupa trei seturi disputate infruntarea contra sportivei aflate pe locul 200. Barbora Krejcikova a reusit surpriza de a-i lua Simonei un prim set, insa Halep a revenit, intorcand radical scorul- 3-6, 6-1, 6-1. Halep va intra din nou pe teren, in cursa ei pentru obtinerea titlului la Bucharest Open 2016, de aceasta data joi, in meciul contra Isabellei Shinikova, bulgaroaica in varsta de 24 de ani aflata pe pozitia 154 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis.

sursa foto: facebook.com/brdbucharestopen

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger