AcasăSPORTBronz pentru Romania, la Europenele de canotaj

Bronz pentru Romania, la Europenele de canotaj

Rezultat meritoriu pentru echipa romaneasca de dublu rame fara carmaci, la campionatele europene de canotaj desfasurat in aceste zile in Germania.

Dupa cum Madalina Beres si Laura Oprea au terminat pe locul trei cursa disputata duminica, la Brandenburg, astfel ca au urcat pe podiumul de premiere.

Rezultatul le-a adus felicitari si din partea actualului ministru al Sportului, al carui nume este legat de foarte multe rezultate frumoase in materie de canotaj. Elisabeta Lipa a urmarit cursa si nu a putut sa nu remarce faptul ca Beres si Oprea au reusit sa revina in forta „dupa ce startul le-a fost incomodat de conditiile meteorologice nefavorabile, cu vant puternic lateral contra si valuri mari. La putin timp dupa start, ambarcatiunea noastra s-a oprit, din cauza ca uneia dintre fete i-a scapat rama din mana. Sunt sigura ca aceasta medalie le va da incredere pentru ceea ce va urma pana la Jocurile Olimpice”, dupa cum a notat ministrul pe contul sau oficial de Facebook.

Totodata, reprezentanta Guvernului a transmis si faptul ca le va tine pumnii si celor din echipajul de 8 plus 1, care vor evolua la aceasta competitie. „Hai, Romania!”, este incurajarea pe care le-a transmis-o Lipa tricolorilor aflati la Europenele din Germania.

Sursa foto: Facebook/Elisabeta Lipa

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger