AcasăSPORTBrazilienii i-au scris demisia lui Benitez. Vine Guardiola?

Brazilienii i-au scris demisia lui Benitez. Vine Guardiola?

Benitez e sinonim cu infrangerea la Chelsea

Colaborarea lui Rafa Benitez cu Chelsea Londra se apropie de final, tehnicianul iberic trecandu-si in cont, ieri, un nou esec cu formatia engleza.

Benitez e sinonim cu infrangerea la Chelsea

Eliminata din UEFA Champions League, dar si din lupta pentru titlul in Premier League (este la 13 puncte de liderul Manchester United), Chelsea Londra spera sa mai spele din imaginea unui sezon mizerabil prin castigarea Campionatului Mondial al cluburilor.

Guerrero i-a facut campioni ai lumii pe brazilienii de la Corinthians

Victoria din semifinala de joi, 3-1 cu mexicanii de la FC Monterrey, a fost de conjunctura, brazilienii de la Corinthians rezolvand sejurul englezilor in Asia, printr-o victorie la limita in finala de ieri. Peruanul Jose Paolo Guerrero, fost la Bayern Munchen si SV Hamburg, a marcat singurul gol al intalnirii de la Yokohama si i-a scris practic demisia antrenorului spaniol Rafa Benitez. A fost a doua oara cand Corinthians castiga Mondialul cluburilor, dupa performanta din 2000, cand s-au impus, cu 4-3, dupa executarea loviturilor de departajare, in fata conationalilor de la Vasco da Gama. Esecul din Japonia l-a facut pe Roman Abramovici sa urgenteze gasirea unui nou tehnician, Benitez fiind oricum trecut in acte ca antrenor-interimar. Principala tinta ramane Josep Guardiola, antrenor despre care se zvoneste ca va veni pe „Stamford Bridge” incepand cu luna ianuarie 2013.

author avatar
Cristi Ionita
59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger