AcasăSPORTBrazilianul Wesley vrea sa schimbe echipa, dar nu si salariul: cine-i da...

Brazilianul Wesley vrea sa schimbe echipa, dar nu si salariul: cine-i da 400.000 de euro pe an?!

Wesley nu stie daca va continua la Vaslui

Golgeterul Ligii 1, cu 26 de reusite pentru FC Vaslui, vrea sa paraseasca echipa moldoveana, dar nicio echipa din campionatul romanesc nu-i poate acorda un salariu la fel de mare precum cel platit de Adrian Porumboiu.

Wesley nu stie daca va continua la Vaslui

La fel cum s-a intamplat la finalul sezonului trecut, dar si in pauza de iarna, Wesley Lopes (32 de ani) este gata sa plece de la FC Vaslui. Cel mai bun marcator din Liga 1 vrea sa joace la o formatie capabila sa ia titlul, sud-americanul fiind deranjat de faptul ca este singurul din lotul lui Inacio care trage echipa dupa el.

Desi fotbalistul mai are inca doi ani contract la FC Vaslui, Adrian Porumboiu a declarat ca brazilianul este liber sa plece, dar nimeni nu-i va plati salariul stagional de 400.000 de euro, poate doar in strainatate, insa cine ar plati o suma de transfer pentru un fotbalist in varsta de 32 de ani?! „Nu ne-am gandit inca la transferul lui Wesley. Ca sa fiu sincer, el nu este o varianta pentru noi. Sunt constient ca e cel mai bun jucator pe postul lui, dar anii au trecut peste el”, a spus Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, echipa despre care s-a spus ca l-ar vrea pe golgeterul Ligii 1.

author avatar
Sebastian Stan
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger