AcasăSPORTBrazilianul dorit de toata Liga 1 va primi cetatenia bulgara

Brazilianul dorit de toata Liga 1 va primi cetatenia bulgara

Atacantul formatiei TSKA Sofia se gandeste sa joace pentru echipa nationala a Bulgariei si admite ca acest gand nu-i da pace de cateva zile incoace.

Junior Moraes a marcat 16 goluri in 24 de partide jucate pentru TSKA Sofia in sezonul trecut

„Ar fi o placere sa joc pentru reprezentativa bulgara. Din cate stiu, lucrurile avanseaza cu actele, iar in perioada urmatoare voi primi pasaportul”, a precizat fotbalistul sud-american in presa sofiota. In varsta de 25 de ani si platit cu 550.000 de euro pe sezon la gruparea antrenata de Stoycho Mladenov, fostul jucator al Gloriei Bistrita se indeparteaza tot mai mult de o revenire in Liga 1, unde este dorit atat de Steaua, cat si de Rapid. Moraes a debutat in campionatul romanesc in iarna anului 2010, dupa ce Jean Padureanu a platit pentru aducerea sa „fabuloasa” suma de 100.000 de euro. A marcat cinci goluri in primele sase partide disputate pentru Gloria, devenind unul dintre cei mai curtati jucatori din Liga lui Mitica.

Dupa numai un an petrecut in Romania, Junior Moraes a fost vandut la Metalurg Donetk, contra sumei de 1,25 milioane de euro, dar sud-americanul n-a jucat niciun meci in Ucraina. In 2011, Moraes a semnat cu TSKA Sofia, dupa o „combinatie” cu FC Steaua, din care cei din Ghencea n-au inteles nimic. In foclorul Ligii 1, Moraes face parte dintr-o pleiada de „mari fotbalisti” care au fost ratati de granzii Capitalei, alaturi de Marko Ljubinkovic, Emiliano Armenteros, Christian Fabbiani, Eric de Oliveira sau Wesley Lopes.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger