AcasăSPORTBrazilianul Adailton, "secund" la FC Vaslui

Brazilianul Adailton, „secund” la FC Vaslui

Adailton este al doilea marcator al Vasluiului

Atacantul brazilian este considerat un element vital al noului proiect gandit de patronul moldovenilor si care prevede formarea unei echipe tinere in jurul unui grup restrans de jucatori cu mare experienta.

Adailton este al doilea marcator al Vasluiului

Contractul lui Adailton a expirat la finalul acestui campionat, insa Adrian Porumboiu vrea sa-i propuna prelungirea pe inca un sezon. Cu o mica modificare: daca accepta, brazilianul va fi si antrenor secund! „Cred cu tarie ca Adailton poate activa atat ca jucator, cat si ca antrenor secund. Asta, bineinteles, daca ne vom intelege. Stiu ca are un caracter deosebit, de multe ori l-am vazut cum strange echipa in jurul lui in momentele dificile, asa ca ma astept sa accepte propunerea mea”, a declarat miliardarul vasluian. Proiectul gandit de Porumboiu prevede intinerirea lotului, „pentru ca la capitolul asta am fost deficitari”. Pana la plecarea in primul cantonament al verii, „FC Vaslui trebuie sa aiba rezolvate toate transferurile, de aceea suntem intr-o cautare febrila”.

Moldovenii vor sa joace la Ploiesti in cupele europene

Nemultumiti de faptul ca la Piatra Neamt lumea nu se inghesuie sa vada Vasluiul european, Adrian Porumboiu a decis ca toate partidele internationale ale vicecampioanei sa se dispute de acum incolo la Ploiesti. Arena „Ilie Oana” nu doar ca este un stadion mai modern decat „Municipalul” din Piatra Neamt, dar microbistii prahoveni fac o atmosfera incomparabila.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger